Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dominique Archie: "Orădenii sunt neînvinşi, dar nu sunt invincibili"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.10.2012

foto: Sebastian Tătaru

Etapa din acest weekend debutează vineri cu un prim duel interesant al rundei. CSM Oradea şi BC Timişoara se vor înfrunta în sala "Antonio Alexe" într-un meci la finalul căruia gazdele speră să rămână neînvinse, în timp ce oaspeţi caută să îşi refacă moralul după două eşecuri la rând.

Americanul Dominique Archie se aşteaptă la un duel dificil, dar spune că Oradea este de învins.

Am trecut peste eşecul din meciul cu Clujul şi ne gândim doar la partida cu Oradea. Sper că vom evolua mult mai bine. Oradea e o echipă bună. Sunt neînvinşi, practică un baschet frumos şi au mulţi jucători buni. Sper să evoluăm şi noi la fel de bine. Mergem acolo să câştigăm. Chiar dacă nu au pierdut anul aceasta nu sunt invincibili. I-am învins anul trecut, aşa că o putem face şi acum.

Partida are loc vineri, de la ora 20:00 şi va fi transmisă de Digisport, dar şi de staţiile locale Digi24 din Oradea şi Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!