Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis a avut un meci excelent în disputa cu SCM U Craiova

Donatas Tarolis a avut un meci excelent în disputa cu SCM U Craiova

Sâmbătă, 11 ianuarie, BTarena a găzduit unul dintre cele mai frumoase dueluri ale stagiunii actuale. U-BT Cluj-Napoca, gazda întâlnirii, și SCM U Craiova au oferit o confruntare cu multe faze spectaculoase, cu multă tensiune și cu un final neașteptat.

Oaspeții au arătat un baschet colectiv excelent și astfel au reușit să se impună cu scorul de 94-88, fiind prima echipă din acest sezon care câștigă pe terenul lui U-BT. În ciuda acestui aspect, MVP-ul partidei a fost dat de trupa alb-negrilor.

Donatas Tarolis s-a aflat pe teren timp de 32 de minute și a adunat 27 de puncte, 15 recuperări (7 ofensive), 5 pase decisive și o intercepție. Sportivul de 25 de ani a avut 79% la aruncările de două puncte (11/14) și 83% la linia de libere (5/6). În plus, Tarolis a obținut patru faulturi, terminând cu un indice al eficienței de +40.

Totuși, pe final, baschetbalistul născut în Gargzdai, Lituania, a comis un turnover care s-a dovedit a fi decisiv.

Din lotul lui U-BT Cluj-Napoca s-au mai remarcat Darko Planinic (19 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive), Artis Ate (15 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție), Kerron Johnson (11 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție, un capac) și Patrick Richard (11 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări).

Cu acest rezultat, formația lui Mihai Silvășan ajunge la un bilanț de 21-4 în toate competițiile și 11-2 în campionat. Săptămâna următoare, U-BT Cluj-Napoca se duelează cu BC CSU Sibiu, în Cupa României, și cu CSA Steaua București, în LNBM.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!