Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis a transformat două alley-oop-uri în derby-ul contra lui CSU Sibiu. Video

Donatas Tarolis a transformat două alley-oop-uri în derby-ul contra lui CSU Sibiu. Video

U-BT Cluj a reușit o victorie extrem de clară în fața celor de la CSU Sibiu, scor 92-64, în etapa a patra a LNBM – Grupa Valorică A. Donatas Tarolis a fost omul meciului pentru clujeni, iar prestația sa a fost încununată și cu două execuții din alley-oop foarte spectaculoase.

Tarolis a reușit primul alley-oop pe finalul sfertului întâi, după un contraatac pornit chiar de la o intercepție reușită de jucătorul lituanian. Acesta a primit pasul de la Kerron Johnson și a dus scorul la 42-30.

Al doilea alley oop a venit la începutul sfertului patru. Tot de pe urma unui contraatac, Tarolis a primit de această dată pasa de la Patrick Richard:

În total, Tarolis a strâns 18 puncte, 8 recuperări, 3 intercepții, 2 capace și o pasă decisivă, fiind cel mai bun jucător al partidei.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • cl"U"jean :

    Donatas
    White men can jump!

    cu 4 ani în urmă (03.11.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    -
    Foarte spectaculos si eficient. Imi aduce aminte de Josh Sparks.

    cu 4 ani în urmă (03.11.2019)
    • cl"U"jean:

      Donatas vs josh
      Asemanare?Sunt amandoi albi...

      cu 4 ani în urmă (03.11.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!