Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Consider că a fost o seară reușită pentru noi”

Donatas Tarolis: „Consider că a fost o seară reușită pentru noi”

CSM Oradea a evoluat excelent, pe teren propriu, în fața lui Kataja Basket și, după o repriză secundă dominantă, s-a impus cu 105 la 92. Drept urmare, vicecampioana României păstrează în continuare șanse la calificarea în faza următoare a FIBA Europe Cup.

Unul din liderii bihorenilor în această partidă a fost Donatas Tarolis, care a adunat 23 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un capac. Lituanianul a avut 10/15 din acțiune (67%) și 3/5 de la linia de libere (60%).

Iată ce a declarat Tarolis, conform site-ului oficial al Leilor Roșii:

„A fost un meci dificil pentru noi. Cei de la Kataja au marcat foarte bine de la distanță. Știam că depind de acest procedeu, dar nu am putut să-i oprim. Din păcate am permis foarte multe aruncări de trei puncte necontestate. Au continuat să înscrie de afară pe tot parcursul jocului. În cele din urmă am învins datorită unui joc mai complet, pe baza căruia am arătat că suntem echipa mai bună. A fost o prestație ofensivă excelentă pentru noi. Circulația mingii a fost foarte bună, am fost și inspirați la finalizare. Consider că a fost o seară reușită pentru noi, chiar dacă în prima repriză am avut anumite probleme în apărare. Dacă vom continua să jucăm în acest fel pe faza de atac cred că va fi foarte bine pentru noi.”

Baschetbalistul în vârstă de 29 de ani a spus câteva cuvinte și despre ce urmează pentru echipa sa:

„Este important să nu ne pierdem focusul. De asemenea, munca la antrenament este extrem de importantă, acolo se pot regla multe lucruri. Ne așteaptă două meciuri importante, ce din campionat la Vâlcea, urmat de revanșa cu Legia Varșovia. Sunt de părere că avem șanse să obținem două victorii și să reușim calificarea mai departe în FIBA Europe Cup.”

Miercurea viitoare, în 22 noiembrie, CSM Oradea va primi vizita Legiei Varșovia, într-un joc care este esențial pentru calificarea trupei lui Cristian Achim în faza următoare a FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!