Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Dăm 100% în fiecare meci și vom continua să facem asta”

Donatas Tarolis: „Dăm 100% în fiecare meci și vom continua să facem asta”

Astăzi, 14 decembrie, CSM CSU Oradea joacă primul meci al fazei secunde din FIBA Europe Cup. Trupa antrenată de Cristian Achim evoluează în deplasare, pe terenul lui Brose Bamberg, o importantă formație germană.

Înaintea acestui joc, am discutat cu Donatas Tarolis, unul dintre cele mai bune transferuri făcute de bihoreni în această vară. Lituanianul are medii de 14.2 puncte, 3.6 recuperări și 1.2 intercepții în cele cinci meciuri disputate în FIBA Europe Cup.

Tarolis ne-a mărturisit că se simte foarte bine în Oradea, existând o chimie bună în rândul jucătorilor și antrenorilor, și a vorbit atât despre sezonul Leilor-Roșii, cât și despre duelul cu Brose Bamberg:

Într-adevăr, avem o serie lungă a victoriilor însă încă mai avem mult de îmbunătățit la echipa noastră. Dăm 100% în fiecare meci și vom continua să facem asta. Ne-am îndeplinit obiectivul de a ne califica în Top 16 iar acum ne propunem să ajungem în Top 8. Luăm totul pas cu pas dar, până la urmă, cel mai mare obiectiv al nostru este să ajungem în finala unei competiții europene. Vom merge în Germania pentru a câștiga partida, nu este altă opțiune pentru noi. Suntem concentrați, bine pregătiți și sănătoși așa că mergem acolo să ne facem treaba. Ne așteaptă un program încărcat care începe cu acest joc din Bamberg.

Confruntarea dintre Brose Bamberg și CSM Oradea începe la ora 21:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!