Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Dârzenia și spiritul nostru de luptă ne-au adus victoria”

Donatas Tarolis: „Dârzenia și spiritul nostru de luptă ne-au adus victoria”

Vineri, 1 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu au deschis etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un duel organizat în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prima repriză a fost echilibrată, însă, după revenirea de la vestiare, gazdele au reușit un joc excelent și s-au impus la o diferență de 28 de puncte: 92-64.

Liderul clujenilor în această întâlnire a fost Donatas Tarolis, sportiv ce a adunat 18 puncte, 8 recuperări, 3 intercepții, 2 capace și o pasă decisivă. Baschetbalistul de 25 de ani pune victoria în fața rivalilor pe seama spiritului de luptă pe care el și colegii săi l-au arătat în teren.

Am început partida destul de greu, însă apoi ne-am revenit și am luptat până la final. Dârzenia și spiritul nostru de luptă ne-au adus victoria. Felul în care am jucat, faptul că am luptat pentru fiecare minge și că am evoluat împreună ne-a făcut să avem această evoluție foarte bună.”

Tarolis a fost întrebat despre indicațiile pe care Dusko Vujosevic le-a dat înainte de începerea confruntării.

Ne-a spus că cel mai important aspect este să nu ne relaxăm, chiar dacă ei nu îl aveau pe Stewart, principalul lor jucător, pentru că Sibiu va lupta, va fi puternică și noi va trebui să îi tratăm așa cum ne tratează și ei pe noi.”

La finalul declarației, jucătorul născut în Gargzdai, Lituania, a spus că se simte foarte bine în Cluj-Napoca și că atmosfera din „Horia Demian” a fost extraordinară.

Mă simt foarte bine. Mă bucur de fiecare minut petrecut aici și încerc să dau tot ce pot pentru echipă, pentru fani, pentru oraș. Voi continua să fac asta tot sezonul. Fanii au fost extraordinari. Îmi doresc ca la fiecare confruntare să fie suporterii ca astăzi.”

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează o săptămână foarte dificilă, cu o deplasare până în Krasnoyarsk, un oraș din estul Rusiei (Siberia). Apoi, elevii lui Mihai Silvășan se întorc pe teren propriu, unde o întâlnesc pe SCM Timișoara, în etapa a 5-a a LNBM.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!