Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis este MVP-ul etapei cu numărul 25

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.04.2023

Donatas Tarolis este MVP-ul etapei cu numărul 25

Etapa cu numărul 25 a Ligii Naționale de Baschet Masculin a luat sfârșit marți seara, cu un duel restant între SCM U Craiova și Dinamo București. Această confruntare a încurcat și mai mult calculele pentru play-off în Top 10.

Într-un meci disputat în Pitești Arena, cu Rapid București în postura echipei gazdă, CSM Oradea s-a impus cu 84-81 și a trecut de unul dintre cele mai dificile hopuri ale returului din faza a doua a campionatului.

Bihorenii au fost conduși de o prestație de top a lui Donatas Tarolis în acest joc, ce i-a adus și titlul de MVP al rundei. Lituanianul a încheiat în double-double cele 35 de minute petrecute pe parchet, adunând 18 puncte și 13 recuperări, lângă care a mai trecut în cont 2 pase decisive și o intercepție.

La final de meci, Oradea a fost la +3 cu el pe parchet, iar indicele său de eficiență a fost de +29. Tarolis a transformat 9/13 aruncări din acțiune, două dintre ratări venind din spatele arcului de cerc.

Donatas Tarolis este cel mai bun marcator al Oradiei în acest sezon, cu o medie de 13.8 puncte pe meci. Bihorenii și-au adjudecat prima poziție la finalul sezonului regulat, în urma înfrângerii suferite de U-BT Cluj în disputa cu CSO Voluntari.

*foto: Facebook/CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    No Silvă, no cry!
    Magnificent seven din "Tream Akeem" sunt pregătiți pentru cîștigarea campionatului acesta, iar Thunder Tarolis este dovada cea mai evidentă, prin calmul său, prin precizia lui, prin constanța jocului său bun, prin echilibrul lui psihic. Și aici trebuie precizat faptul că Thunder Tarolis nu s-a integrat în familia U-Silvă tocmai din cauză că acolo erau părinți abuzivi, atmosfera explozivă, excesele datorate îmbuibării din abundența sponsorizării erau de-a dreptul nocive și totul era ca un butoi cu pulbere în așteptarea chibritului. E simplu, Tarolis va fi MVP în finală. Asta dacă nu cumva îl depășește un alt tip din Dream Team, din Magnificent Seven...

    cu 1 an în urmă (05.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!