Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Este o victorie pe deplin meritată”

Donatas Tarolis: „Este o victorie pe deplin meritată”

CSM CSU Oradea a obținut un succes prețios în FIBA Europe Cup, trecând miercuri seara (25.01) pe teren propriu cu 95-84 de Brose Bamberg în etapa a patra din faza Top 16. Orădenii au 2-2 bilanț în urma acestui meci și în caz de egalitate la final, dețin avantajul meciurilor directe cu nemții.

Donatas Tarolis a fost MVP-ul partidei, lituanianul terminând cu 27 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive pentru 29 de unități la eficiență în 30 minute de joc, el vorbind la final pentru csmoradea.ro:

„Este o victorie pe deplin meritată. Am fost mai buni. Victoria este o consecință firească a ceea ce s-a întâmplat azi pe parchet. Mă bucur că am învins în condițiile în care am fost presați de rezultat deoarece o înfrângere ne-ar fi scos din calculele calificării. Cred că am arătat tărie mentală în această seară ca echipă.

Apreciez jocul nostru colectiv drept foarte bun. Este consecința chimiei excelente între jucători, precum și a muncii eficiente pe care o desfășurăm la antrenamente și la ședințele de analiză video.

Victoria este cu atât mai dulce cu cât a fost obținută în fața unui nume cu rezonanță în baschet. Brose rămâne o echipă puternică, dar astăzi am fost mai buni, chiar dacă nouă ne-a lipsit Justin.”

Jucătorul orădenilor a scos în evidență și importanța următorului meci din această întrecere:

„Urmează meciul din Polonia. Întâlnim echipa care ne-a învins la noi acasă. Atunci a fost o prestație senzațională pentru Anwil. Mergem acolo cu dorință de a câștiga. Ne dorim să continuăm parcursul continental și suntem conștienți de importanța meciului următor.”

Până la jocul cu Anwil, CSM Oradea va evolua pentru ultima dată în Conferința B a Ligii Naționale vineri, 27 ianuarie, contra Lagunei Sharks București tot pe teren propriu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!