Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis, laude la adresa fanilor: „Au fost incredibili, sunt al șaselea jucător”

Donatas Tarolis, laude la adresa fanilor: „Au fost incredibili, sunt al șaselea jucător”

După ce a fost liderul clujenilor în meciul decisiv cu CSO Voluntari, Donatas Tarolis a reușit o nouă prestație excelentă și a condus-o pe U-BT spre primul succes din finala Ligii Naționale. Lituanianul de 27 de ani a adunat 21 de puncte și 6 recuperări, fiind principalul artizan al alb-negrilor.

Iată ce a declarat Tarolis, la finalul victoriei obținute de U-Banca Transilvania cu scorul de 73 la 62:

A fost un meci foarte fizic, ambele echipe au tras din greu să obțină victoria. Noi am făcut o treabă mai bună din punct de vedere defensiv. I-am ținut la 62 de puncte, ceea ce a fost foarte bine. Meciul a fost intens, am avut energie în apărare și am respectat indicațiile primite. În primul sfert am fost puțin stresați, moi aș spune. Ambele echipe își doreau să joace foarte bine. În repriza a doua ne-am relaxat și ne-am găsit mai bine în atac. A fost un meci bun și pentru mine, dar victoria este mult mai importantă. Trebuie să mai joc bine încă două meciuri și să aducem trofeul împreună. Fanii au fost incredibili, sunt al șaselea jucător. Ne ajută și ne sprijină în permanență”, conform u-bt.basketball.

Meciul doi al finalei dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea va avea loc vineri, 11 iunie, de la ora 20.

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!