Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis va evolua pentru Buducnost Voli Podgorica

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.12.2021

Donatas Tarolis va evolua pentru Buducnost Voli Podgorica

Aventura lui Donatas Tarolis în Turcia, la Afyon Belediye s-a încheiat. Jucătorul lituanian a fost transferat de Buducnost Voli Podgorica, din Muntenegru, echipă ce evoluează în EuroCup, conform paginii de Instagram a clubului.

În 10 meciuri jucate în tricoul formației ce ocupă locul 14 în Super Liga Turciei, extrema de forță din Lituania a avut medii de 10.4 puncte, 5 recuperări și 1.5 pase decisive. El a mai evoluat pentru Zalgiris Kaunas, Lietkabelis, Gargzdai și Gargzdu, Arkadia Lions și U-BT Cluj Napoca.

Pentru formația ardeleană, el a avut medii de 13.9 puncte, 5.0 recuperări, 2.0 pase decisive și 1.1 intercepții în 31 de partide din sezonul precedent. A câștigat titlul de campion în stagiunea 2020-21 și a fost numit MVP-ul finalei cu CSM Oradea. El și-a trecut în palmares și Cupa României în 2019-20.

În ABA League, Buducnost ocupă locul patru cu un bilanț de șapte succese și trei eșecuri, pe când în EuroCup, formația muntenegreană ocupă locul 1 în Grupa B, cu cinci succese și un singur eșec, împotriva celor de la Venezia.

*foto: zcj.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Se pare ca au ajuns si altii la concluzia ca evolutia la o echipa de loc 14, fie si intr-un campionat (mai) puternic nu va asigura niciodata o vizibilitate comparabila cu evolutia la o echipa care participa in niste cupe europene, chiar daca nu la nivel de euroliga.
    Cand a plecat acolo eu spuneam ca ma indoiesc ca va sta mai mult de un sezon. Cred ca a stat mai putin de 1/2. Si totusi ma bucur pentru el si cred ca a facut bine. Si sunt convins ca urmatorul transfer va fi si mai bun pentru ca a dovedit ca este un baiat muncitor si serios

    cu 2 ani în urmă (09.12.2021) Raspunde
  • Ciucâ :

    Tarolis
    Sâ nu ne grabim cu concluziile. Se pare câ are probleme mari financiare clubul din turcia fiind aproape de faliment, deci motivul plecarii ar putea fii altul .

    cu 2 ani în urmă (09.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!