Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Aveam așteptări mai mari de la sezonul regulat"

Paul Olar

Paul Olar
06.04.2014

În ultima dispută a sezonului regulat 2013/2014, "U"-BT Mobitelco a surclasat pe Farul Constanța cu scorul de 103-68. Oaspeții nu au emis pretenții și astfel, Dorin Pintea și-a permis să ruleze întreg efectivul de jucători, tehnicianul declarându-se satisfăcut.

"După cum am spus și am sperat, am dat cât mai multe minute juniorilor și sunt destul de mulțumit de evoluția lor. Singurul reproș făcut și la pauză, și la final - au fost puțin relaxați și le-au permis adversarilor de prea multe ori să își facă jocul."

Totodată, antrenorul a caracterizat parcursul formației sale din actuala stagiune:

"Acest sezon a fost cu bune, cu rele, am alternat perioade mai slabe cu unele mai bune, însă per total pot spune că a fost un sezon bun. Aveam, însă, așteptări mai mari, am avut la un moment dat șanse de locul doi, de locul trei, dar am pierdut două meciuri acasă consecutive și ne-au spulberat toate șansele. Mi-aș fi dorit să fim în primele patru, să avem măcar în primul tur avantajul terenului propriu." A precizat Pintea, conform u-mobitelco.ro

Întrebat cine va pune mâna pe Cupa României, "Bobo" a spus:

"Cupa României este o încleștare unde e greu să știi cine se va impune. Conform tradiției din ultimii ani, întotdeauna echipa organizatoare nu a câștigat. Dacă îmi aduc aminte, formația ce a organizat și câștigat turneul a fost Ploieștiul. Deci, Asesoft poate să întoarcă tradiția."

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!