Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Mâine vom fi și mai hotărâți în a câștiga"

Claudia Trușcă, Paul Olar

Claudia Trușcă, Paul Olar
02.05.2014

Seria dintre "U"-BT Mobitelco și CSU Sibiu va avea parte de o nouă încleștare ca urmare a rezultatului de vineri seara. "Alb-negrii" s-au impus cu scorul de 80-76, într-o confruntare crâncenă, după cum preconiza și Dorin Pintea.

Tehnicianul grupării de pe malul Someșului a explicat succesul formațieie sale, declarând următoarele:

"După cum ne-am așteptat și acest meci a fost la fel de greu ca și ultimele două. Astăzi, probabil, am fost puțin, puțin mai concentrați și am reușit să câștigăm, dar încă nu am învățat îndeajuns de bine să înțelegem, că noi trebuie să stăm tot timpul, până la ultima secundă foarte aproape de shooterii lor, imediat cum îi lăsăm o secundă liberi, ei vor lua mingea și o vor arunca. Au în Češković, Austin, Bojović și Calotă jucători care ne-au creat și astăzi destule probleme cu suturile de 3 puncte. Astăzi, pe final, în momentul în care am avut 4 puncte și mai erau 17 secunde, am zis că îi lăsăm să pătrundă, să dea coș de 2 și din nou aceeași situație ca în primul meci, în care ne-au dat coș de 3 puncte din colțul care a fost liber. Sper din meciul următor să înțelegem chestia asta, să nu îi mai lăsăm să arunce de 3, de afară. Mâine vom fi și mai hotărâți în a câștiga următorul meci, meciul al 4-lea și ne dorim foarte mult să mergem în meciul 5 la Sibiu. Noi nu avem nicio alternativă, decât victoria."

De asemenea, Pintea a făcut un apel către suporterii clujeni:

"Mulțumesc publicului pentru încurajări și îmi doresc mâine să vină în număr cât mai mare, într-un meci pe viață și pe moarte."

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!