Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: „Nu cred că CSU Ploiești are adversar la titlu”

Paul Olar

Paul Olar
07.10.2014

După eliminarea din Cupa României, U Banca Transilvania nu se regăsește nici în campionat. Gruparea de pe malul Someșului Mic a pierdut derby-ul cu CSU Ploiești, scor 80-69.

Prezent la conferința de presă, Dorin Pintea a răspuns întrebărilor venite din partea jurnaliștilor, afirmând că baloanele irosite le-au stat ca un ghimbe în coaste ardelenilor.

Domnule Pintea, un eșec în această seară...

Astăzi am întâlnit o echipă foarte puternică, cu un Brown și cu un Lee jucând senzațional. Noi nu am putut să ținem ritmul cu ei, au avut și o tranziție ofensivă foarte bună și eu zic că a fost un rezultat normal și echitabil.

Cât de mult a contat absența lui Sean Barnette?

Orice jucător din angrenajul nostru este important. În momentul în care avem accidentați și jucători care nu reușesc să marcheze, contează orice jucători, orice punct.

Echipa întâmpină probleme în sfertul trei. Ce se întâmplă?

Da, se întâmplă. Nu am putut să ne facem jocul nostru, am avut 9 mingi pierdute în sfertul trei și de aici căderea noastră.

Are CSU Ploiești vreun adversar la titlu în actuala stagiune?

După părerea mea, nu cred că au adversar. Asesoft-ul are o echipă mult mai puternică decât anul trecut.

Ați adus și un jucător nou, care este situația lui?

Încercăm să mai găsim ceva soluții, am adus un jucător în probe. El evoluează pe postul de conducător de joc și ne dorim să avem mai multă intensitate în atac.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

30 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    scuze
    E doar o scuza penibila pentru o infringere. daca toti ar gindi asa n-ar mai trebui sa joace nimeni cu Ploiestiul si sa jucam doar pt locurile 2-13

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Corect, subscriu !
    Ma doare undeva de "valoarea" lor, asta inseamna competitie, adversari tari, sa produci surprize, sa nu se stie invingatoarea dinainte, atunci e frumos sportul, abia astept sa dam de cu ei de pamant!

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Pintea
      Pai daca antrenorul gandeste asa,ce sa le mai ceri jucatorilor?? Sa joace atunci ei cu ei in fiecare etapa, sa-i comenteze Leccca,sa-i arbitreze jegobescu(cu mainile in buzunare pana la coate) si noi sa jucam direct ptr. locurile 2-13(tme).Domnule Pintea ,e inacceptabil!

      cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rock4ever :

    nou venitii
    Jucatorii noi sunt deocamdata sub asteptari, doar mandache pe alocuri a mai facut cate ceva, in rest tot fostii jucatori au carat pianul. mare semn de intrebare in dreptul lui southall...avem rabdare desi brown si labovic n-au nevoie de rabdare ne-au ciuruit de la primul lor joc

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    !
    Sibiul si Muresul au batut sezonul trecut Asesoftul la peste 20 de puncte diferenta edrept, cu antrenori sirbi care au cu totul alta mentalitate

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Si in finala a ajuns un antrenor roman, Cristi Achim, care are cu totul alta mentalitate. Si a fost la cateva secunde sa ajunga si celalalt antrenor roman care are cu totul alta mentalitate. Seckulovic facea spume la gura cand a venit in Romania din cauza unei lipse de respect a lui Achim , care si-a permis(!!!) sa ceara time-out la -20 de pct(wtf???)

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      !
      Din pacate noi romanii in general nu avem mentalitatea sirbilor care au o fantastica mentalitate de invingatori Cristi Achim e un antrenor foarte bun tot respectul pentru el Dorin Pintea nu cred ca are mentalitate de invingator din moment ce e "capabil' sa faca asemenea declaratii In plus Pintea nu are puterea de a se impune in fata jucatorilor, jucatorii nu-l asculta am vazut asta cu ochii mei la turneul de la Tg-Mures cind am stat chiar deasupra bancii lor la meciurile cu Energia si BC Mures Si eu mi-as dori un campionat cu multi antrenori romani(daca s-ar pute chiar toti) dar din pacate acestia sint extrem de putini Ar fi Achim, Sapera si cam atit

      cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe HDU :

    ?
    Lui Achim nu-i va fi usor fara Calin Pop anul acesta . Au primit 81 de puncte de la "U" !!! Bobo nu va avea un secund pentru ca nu mai este nimeni care sa fie dispus sa plece capul si la conducere si la jucatori ! Cristescu este poate cel mai bun conducator din LNB dar si in acest campionat se pare ca urmereste altceva decat performanta la seniori. Jucatorii care sunt acum la echipa nu fac fata fizic tot campionatul . Si mai cautam altii cu "inima" tot ca ei !!!

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    demisia
    mentiltate de looser, mai bine da-ti demisia atunci

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      lol!Cand esti constient de realitatea in care traiesti se numeste ca esti realist si nu looser! Looser esti atunci cand vorbesti dar nu prea sti despre ce! Si cu asta ma opresc deoarece romanul stie doar una sa ridice in slavi cand vine vorba de miere si sa calce in picioare cum se zahariseste putin mierea!!!!

      cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Sa nu ne chinuim cu lamuririle. Anul trecut a fost Pintea in situatii mai dificile si pana la urma "puteti uita". Ca tot e unii cu sfaturi...daca lui Pintea ii dau jucatorii sfaturi, atunci lui Achim ce ii dau...idei? Toti antrenorii discuta cu jucatorii si accepta idei de la jucatori, exceptand cativa emancipati gen Seckulovic, Arnautovic sau Costescu. Pana si Misha Perisic a invatat sa asculte care la Cluj era mult mai agresiv, insa experianta vine si cu timpul

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Mie mi se pare ca omul e realist. Anul asta asehotii chiar nu au adversar pe masura. Norocul celorlalte echipe ar putea fi Dado care ii trage mult in jos.

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    cum e posibil
    Doar o persoana care nu are treaba cu baschetul ca si fost jucator si antrenor in present (DORIN PINTEA),poate sa spuna asa ceva, daca ar avea cunostinte despre cum sa se impuna ar face, nu l-ar lasa pe Branko Cuic sa spuna ce vrea si sa tina de minge cat vrea el, sa nu uitam si de Meda, un conducator care nu arunca la cos mai deloc exemplu concret e sezonul trecut, a mai este si acest domn CRISTESCU presendintele clubului care dicteaza cina sa joace sau cum sa se joace , uitand ca venim la meciuri sa vedem si [performanta nu doar jucatori de mana a doua si cat timp sa mai treaca pt. al schimba pe acest minunat antrenor care se lasa domniat de jucatori .P.S. NU ESTE ATAT DE BUNA ECHIPA DE LA POLESTI. DOAR 2 JUCATORI AU BUNI PE NUME MOHAMED SI BROWN POSIBIL FLOWERS DOAR CA EL DE LA 3 A CONFIRMAT SEZONUL TRECUT, SI S ANU UIT SI DE CATALIN BURLACUL CARE NU MAI CONFIRMA CE AR PUTEA , EXEMPLU E SEZONUL TRECUT

    cu 9 ani în urmă (07.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Usor, usor ca iti crapa o vena ...... tot ce ai scris tu acolo este o ineptie, Meda a fost cel mai eficient jucator, Meda a fost "miezul" in PO sezonul trecut..... Burlacu nu confirma? lol (este acccidentat, sezonul trecut Ploiestiul fara el era cam in plop), Lee nu confirma? mi-ar face o placere deosebita sa ni-l putem permite!Serios, tu ce sport vezi sau comentezi?

      cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe HDU :

    Meda
    Meda este un jucator care stie de 10 ori mai mult baschet decat Cuic .Necazu' e ca nu mai poate pe cat stie ! Pentru el , dar numai pentru el , RESPECT ! De la el are Bobo de invatat dar el saracu' nu mai poate invata nimic ca e bulversat total , habar n-are ce vrea de la echipa ! Mie imi crapa matu' de ciuda dar hai sa fim obiectivi : una este cand te sfatuiesti cu jucatorii ( absolut normal ) si alta e cand jucatorii te injura pe banca si in teren si nu fac absolut nimic din ceea ce spune antrenorul ( pentru ca nu le spune nimic ), si asta de 1 an incoace . Asta nu e nici antrenor nici barbat ! Repet : traiasca nasu' , finu' si asociatu' ca baschetu' moare incet cu ei !

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Serios......

      cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    pentru ARM
    Nu stiu la ce sport te uiti dar ar trebui s ate uiti mai atent la ce facea Burlacul ani precedenti fata de cel de anul trecut iar Meda te rog frumos mai uitate la statistici sa vezi ce statisca a avut pe anul trecut, a sa nu mai spun de Lee , nu am idee daca te-ai uitat la cmpionatul mondial de baschet masculine s afi vazut cate a rata de sub panou sau de la libere consecutive sau cat de repee a ajuns la 5 faulturi acest minunat Lee care doar aici in tara iese in evidenta . in viitor daca tot vrei sa susti ceva te rog frumos ARM sa vi cu ceva concret, si scuze nu vreau sa fie o disputa mai ales ca suntem doi fani de la *U*

    cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      JCN
      ARM cam are dreptate. Meda a fost in sezonul trecut motorul echipei si chiar si in meciul cu asehotii de luni a fost cel mai bun jucator al vostru.

      cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Daca tu cand evaluezi un jucator te uiti direct la statistici, atunci las-o la punctu' mort. Cat despre Lee, el a ajuns acolo, pe cand altii mai greu. Nu suport toata partea aia de tara, dar Lee e un jucator civilizat si trebuie sa recunoastem ca valoros...in Romania e greu sa fie oprit categoric timp de 40 de min, in anumite momente se poate.
      Al dracu' Meda asta cum fara statistici de cand il stiu, numa pe la echipe bune o jucat si prin semifinala si finale...o fi avand pile! Huooo coruptia.
      Burlacu in 2006 dadea 42 la Cluj intr-o repriza(exact cat toata echipa clujului in acea repriza), acuma sigur ca nu mai e la fel, dar pt ce are Ploiesti pe poz 4 e cam fara rival. Daca stau sa ma gandesc niciodata Burlacu nu a fost de netinut, doar ca dupa ce a inceput Ploiestiul sa aiba puterea, avea multe facilitati. Cand era la Iasi, venea la Cluj si dadea de Sebestyen care la 2,02 il chinuia pe asta de 2,10 de ii sareau balamalele.
      In concluzie, daca baschetul s-ar juca doar pe statistici la Cluj ar fi trebuit schimbat si medicul, iar jucatori ca Seals ar fi fost azi inca aici...ceea ce eu unul sincer nu mi-as dori

      cu 9 ani în urmă (08.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      :D pai daca trebuie schimbat il schimbam, sa stim o treaba!!!

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Pana la urma care sunt argumenteole tale ca nu am gasit nimic care sa semene a argument! In afara de interdictia de a comenta nu am gasit nimic in postul tau! Daca tot sustinem aceasi echipa as avea o propunere sau mai multe:

    1. cand scrii renunta la urlat (nu mai folosi caps)
    2. argumenteaza concret si nu divaga de la subiect
    3. nu mai incerca sa bagi pumnul in gura celui care nu iti impartaseste opinia!
    4. statistica ii buna si ea la ceva dar asta nu inseamna ca ii cruciala, baschetul este totusi un sport cu o minge, 10 jucatori, 2 cosuri si trei arbitrii (plus rezervele si publicul evident) si consta in mult mai mult decat numarul de puncte sau punctele de eficienta!
    5. ai cuvantul meu ca stiu la ce ma uit si chiar daca nu sunt un fenomenal cunoscator al al fenomenului mai stiu si mai vad cate ceva din cand in cand!
    6. am la sala, in spate, niste scelerati care tot asa urla tot meciul, ca ala nu ii bun, ca ala ii slab, ca ala ii nu stiu cum, ca Silvasan nu a recuperat mingea care era in celalalalt colt, ca......
    7. tot ce ai scris tu ar trebui sa ti se aplice si tie!

    cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      mesajul meu este pentru ROMEOVURA!!!!

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    are dreptate bobo
    cu un angrenaj gen dee brown, mohammed, flowers si lee, nu prea ai cum sa ai adversari in romania. dee brown chiar daca in nba nu a facut multi purici, a jucat la 3 echipe(cavs, wizards si suns), la una ca starting pg. vine in romania si evident ca rupe tot. e cu 3 clase peste toti pg din romania. mohammed si flowers sunt capabili sa inscrie 30 puncte pe match iar gerald lee e foarte foarte eficient sub panou. parerea mea e ca cu dee brown ploiestenii s-au intarit foarte mult. cu cine era sa il oprim pe dee? cu meda? cu cuic? era limpede si pentru cineva care nu prea se uita la basket, ca asta (dee) provine din cu totul alta scoala...eu cred ca e cel mai bun pg care a jucat vreodata in romania. si merita sa ne bucuram pentru asta, ca cine stie cand mai vedem noi asa ceva...

    cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Ploiestiul este o echipa facuta pentru EuroCup, pentru mai mult decat grupe...... bugetul este probabil de 3-4 ori mai mare ca al nostru, nu sunt infailibili cum nu este nimeni infailibil, poti sa ii bati pe rateurile antrenorului cel mai probabil....... Din pacate, pentru noi restu, lotul Ploiestiul este cu mult peste nivelulm nostru si al intregului campionat, dar asta este un lucru bun, chiar foarte bun deoarece asa cum a fost trendul in ultima vreme, echipele din sezonul curent sunt peste cele din sezonul trecut crescand si spectacolul! Cand vom avea clujeni dispusi sa investeasca in sponsorizari (astia mai bine dau bani la stat decat sa sponsorizeze chiar si cu procentul deductibil) vom fi capabili de un lot similar si de o lupta de la egal la egal! Nicaieri in lume echipele nu sunt la acelasi nivel si de cele mai multe ori bugetul este cel care face diferenta! Bobo nu are mentalitate de invins, vede doar realitatea asa cum ii ea! Metaforic vorbind, eu cred ca mai degraba avem sanse la EuroChallenge decat la campionat(metaforic)!

      P.S. Sunt abonat si mi-am facut abonamentul pentru a imi sustine echipa desi stiam care sunt sansele si realitatile cand am dat banii!!!

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      !
      Ploiestiul are un lot exceptional pentru nivelul baschetului din Romania dar asta nu inseamna ca nu poate sa-i bata nimeni vor fi echipe care-i vor bate Ca n-ati putut voi sa-i bateti asta e alta discutie Nici nu aveati cum cu lotul asta si cu Pintea antrenor

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      pot eu sa te contrazic...... Antrenoru asta, Pintea, a terminat sezonul trecut pe locul 4 si au fost altii mai galonati si cu buget mai mare care au terminat mult mai "in fundul" clasamentului..... asa ca las-o ca macane, latra si guita asta cu "Pintea antrenor". Trebuia sa-i bata si pe "Team USA" ca sa fie bagat in seama"Pintea antrenor" asa a pierdut 2 meciuri si gata ii hulit, care ii valoarea primului meci din campionat? sa fim seriosi, cu ce te ajuta sa stai tot sezonul pe primul loc si sa tragi tare pentru asta si sa te perpelesti usor la inceputul PO cand dintr-o gresala generata de oboseala luptei pentru primul loc ai pierdut cateva meciuri si speri sa prinzi locul 4? Exemple de genu au fost an de an asa ca...... De prea putine ori am inceput sezonul in forta, de cele mai multe ori inceputul a fost ezitant, dar pana la urma important este finalul si nu inceputul!lol

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    ma tem
    ma tem ca finalul nu va fi cu Pintea pe banca

    cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      in anumite conditii frica ii sanatoasa......

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Cu Pintea antrenor...da eu ma cam uit la meciuri si am si uitat cand a desenat Seckulovic ultima scheme la un time-out. Pintea sezonul trecut a facut ceva, desi toata lumea ii ura sfarsitul. Lasa ca mai vedem noi. Pentru mine o infrangere cu Ploiesti nu arata nimic, pt ca meciul cu Timisoara nu ma intereseaza, dat fiind ca se joaca si in cupele europene, e mai bineca s-a iesit din cupa Romaniei...echipa e totusi cu o medie de varsta respectabila. Despre rezistenta lor fizica spre final de sezon, chiar nu imi da emotii. Pintea e un antrenor de prima mana si doar o forma extre de proasta a jucatorilor il pot face sa nu joaca finala. Cand a luat Tenter campionatul, la meciul cu Muresul din tur(era in primele 4,5 etape sau ceva de genu), jumatate de sala aia mai inteligenta striga demisia...dupa aia o venit Seckulovic si altii si o mai invatat si Tenter de o luat campionatul.

      cu 9 ani în urmă (09.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      ce-mi mai place mie jumatatea aia de sala...... la fiecare meci in vine sa ii bat de sa faca pe ei...... la cat latra in spatele meu.... cred ca ar fi in stare sa il injure si pe Kobe Bryant....... pe Zoki..... vai mama lui cata carne macra si intoarceri de unde a venit a primit saracu....

      cu 9 ani în urmă (10.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!