Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Pentru mine este un meci special"

Paul Olar

Paul Olar
09.11.2013

Încleștare atractivă sâmbătă, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Gazdele de la "U"-BT Mobitelco dau piept cu Gaz Metan Mediaș, într-un "meci special" pentru Dorin Pintea. Promovat în actuala stagiune ca principal, tehnicianul clujenilor îl confruntă pentru prima dată în această postură pe Marcel Țenter, fostul său coleg.

Antrenorul trupei de pe malul Someșului a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor din județul Sibiu și spune că speră într-un rezultat pozitiv.

"Pentru mine este un meci special, mă întâlnesc pentru prima dată cu Marcel Tenter în calitate de adversar ca antrenor principal. După parera mea, va fi un meci foarte greu și disputat, în care echipa care va greși mai puțin, atât în atac, cât și în apărare, va avea câștig de cauză. Mediasul are jucători foarte buni, foarte experimentați, au reușit să păstreze nucleul de bază, Mandache și Shiloh, care sunt motorul echipei. Îl au și pe Kemp, un conducător de joc foarte bun, agresiv, atât în apărare, cât și în atac. Sub panou au un plus mare prin aducerea grecului Tsiaras și Marojevic, sunt jucători foarte buni. Vom încerca, cu siguranță, să ne contracarăm fiecare pe fiecare. Probabil că presa, suporterii, văd această partidă ca un duel al antrenorilor, eu ca antrenor vreau să câștige echipa mea, Marcel își dorește să câștige echipa lui, deci este un duel al echipelor, nu al antrenorilor." A declarat Pintea, pentru u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!