Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Două absențe pentru Brindisi în duelul cu U-BT

Două absențe pentru Brindisi în duelul cu U-BT

În ultima etapă din Lega A, Happy Casa Brindisi a obținut o victorie spectaculoasă împotriva lui Fortitudo Bologna, scor: 105-93. Elevii lui Francesco Vitucci au reușit nu mai puțin de 16 coșuri de la mare distanță, iar procentajul a fost unul excepțional: 64%.

Brindisi a câștigat în ciuda celor trei absențe de lot: Myles Carter, Raphael Gaspardo și Jeremy Chappell. Ultimii doi nu vor evolua nici în confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca, din etapa a doua a Basketball Champions League.

Conform presei din Italia, Gaspardo și-a luxat glezna la un antrenament și va avea nevoie de o perioadă de odihnă și tratament. În schimb, se pare că Chappell este jucătorul lui Brindisi care a fost depistat pozitiv la testarea Covid de dinaintea meciului cu Fortitudo Bologna. Acesta a ratat jocul din campionat și, în mod normal, dacă ne gândim la o perioadă de carantinare de două săptămâni, ar trebui să nu se afle pe teren nici în partida de astăzi, cu U-BT.

În actuala stagiune, Gaspardo are medii de 11.0 puncte și 3.0 recuperări. Coechipierul său, Chappell, a adunat până acum 8.0 puncte, 4.8 recuperări și 2.3 pase decisive.

*foto: sportando.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ..
    Doar pe Looksport se poate vedea meciul?
    Am vazut ceva link de YT, dar pare unavailable din Romania.

    cu 2 ani în urmă (18.10.2021)
    • Istrate David:

      Meci
      Da, din păcate, meciul se poate vedea doar la televizor. Pe YouTube nu este valabil din cauza faptului că Look Sport deține drepturile de transmitere. Link-ul acela este funcțional în alte țări doar.

      cu 2 ani în urmă (18.10.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Ok, multumesc pentru informatie.

      cu 2 ani în urmă (18.10.2021)
    Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Haide U BT Cluj-Napoca
    Toată România vă susține !

    cu 2 ani în urmă (18.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!