Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Două dueluri mâine, în grupa valorică 7-12 din LNBM

Dan Oancia

Dan Oancia
05.04.2018

craiova timba poli iasi dinamo baschet

Ziua de mâine propune două partide în grupa valorică 7-12 din Liga Naţională de baschet masculin.

SCM Universitatea Craiova va reveni pe teren propriu, după ce etapa trecută a stat, din pricina retragerii Mureşului. Alături de Phoenix Galaţi, oltenii se află pe poziţiile fruntaşe ale grupei valorice. Ultima înfrângere pe care a suferit-o Craiova a fost împotriva celeilalte echipe de pe Bega, BC SCM Timişoara, în 19 martie. De atunci, doar victorii pe linie, ultima fiind una zdrobitoare, în Bănie, 122-59 cu Politehnica Iaşi. De partea cealaltă, Timba vine după o gură de oxigen pe care a primit-o etapa trecută, tot împotriva echipei din capitala Moldovei, pe care a învins-o cu 91-72, în sala „Constantin Jude”.

SCM Universitatea Craiova – Timba Timişoara va începe mâine, 6 aprilie, de la ora 18.00.

În primul joc al zilei de vineri, Politehnica Iaşi va primi vizita lui Dinamo Bucureşti, într-o dispută a ultimelor două clasate. În ultima confruntare directă, care s-a consumat în urmă cu aproximativ o lună, în 10 martie, ieşenii au câştigat „acasă” cu scorul de 78-54. Totuşi, în confruntările directe conduce echipa din Capitală cu patru victorii, faţă de cele două ale echipei din Copou.

CS Politehnica Iaşi – Dinamo Bucureşti va avea loc mâine, 6 aprilie, de la ora 15.00.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!