Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double pentru Alin Borșa în primul meci al grupei C din Cupa României

Double-double pentru Alin Borșa în primul meci al grupei C din Cupa României

CSM Târgu Mureș nu a întâmpinat probleme în debutul oficial în sezonul 2023/2024 și a trecut la o diferență importantă de CSM Focșani în primul meci al grupei C din Cupa României. Mureșenii au câștigat cu 84 la 60 în arena proprie în jocul de vineri, 15 septembrie.

Aflat în rândul titularilor, Alin Borșa a contribuit cu un double-double format din 11 puncte și 14 recuperări (10 defensive) la succesul echipei din Târgu Mureș. Pe lângă aceste cifre, baschetbalistul autohton a adunat 4 pase decisive și 3 intercepții în 29 de minute petrecute pe parchet.

Borșa a fost liderul gazdelor la nivelul eficienței, cu +31 index, iar la aruncări a stat cu 5/7 din acțiune. Precedentul double-double din Cupă pentru jucătorul în vârstă de 33 de ani s-a consemnat în sezonul 2018/2019, adversara fiind și atunci CSM Focșani.

CSM Târgu Mureș beneficiază de o zi liberă în cadrul grupei C, în această seară (16.09) fiind programat duelul dintre CSM Galați și CSM Focșani. Meciul va fi în direct pe FRB TV de la ora 19.00.

Grupa de la Târgu Mureș se va încheia duminică, 17 septembrie, cu întâlnirea dintre echipa gazdă și CSM Galați, tot de la ora 19.00 și în direct pe FRB TV.

*foto: Kádár Csongor Krisztián / CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!