Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double double pentru Jay Wisshe și David Steffel în meciul 2 al seriei de play-out

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
12.04.2013

Cel de-al doilea meci desfășurat la Tg-Jiu în cadrul primei faze a play-out-ului, a consemnat victoria gazdelor în fața formației dinmoviste. gorjenii impunându-se cu scorul de 102 la 69.

În cadrul victoriei repurtate de grupare din Tg-Jiu, doi dintre compnenții de bază ai echipei de pe locul 9 au realizat double-double. Este vorba de David Steffel și Jay Wisseh, cei doi aflându-se la cea de-a 8-a, respectiv a 4-a performanță de acest gen.

Primul amintit a totalizat 17 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă pentru un coeficient de 20 la capitolul eficienței. Totodată acesta a avut și 3 mingi pierdute, pentru 3 greșeli personale înfăptuite, fiind cel mai bun om de sub panou al partidei. 

În schimb, fundașul american a adăugat la zestrea de puncte a Energiei 17 puncte, strângând un total de 11 mingi. De asemenea, Wisseh a pasat decisiv de 6 ori, a interceptat mingea de 2 ori, având însă 4 greșeli neforțate pentru un indice de 28 la eficiență. 

Pentru gorjeni urmează meciul 3 împotriva celor de la Dinamo București, acesta putând fi și meciul decisiv al seriei. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    play-out
    Si in play-out se joaca 3 din 5? Va fi si turul 2 la play-out? Nu vad sensul prelungirii agoniei si cheltuielilor ultimelor doua echipe, care oricum ai lua-o tot vor retrograda.

    cu 11 ani în urmă (12.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!