Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double pentru Rade Dzambic şi Ionuţ Drăguşin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.09.2012

rade dzambic
Rade Dzambic şi Ionuţ Drăguşin
au înregistrat duminică cea mai bună prestaţie în maioul celor de la SCM "U" Craiova. Cei doi au avut o linie statistică impresionantă în jocul pe care oltenii l-au adjudecat la o diferenţă de 22 de puncte, scor 80-58.

Pivotul recent transferat de la Gaz Metan Mediaş, a terminat jocul cu 15 puncte şi 16 recuperări, dintre care 3 ofensive, adăugând 3 capace, 2 pase decisive, dar şi 5 mingi pierdute, pentru un index de 25 de unităţi la eficienţă. În schimb Dzambic a înregistrat tot 15 puncte, dar şi 11 pase decisive 4 recuperări, 3 mingi câştigate şi 2 capace pentru 27 de unităţi la eficienţă.

În ciuda victoriei de duminică dupămasă, SCM "U" nu a izbutit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!