Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double pentru Vlad Corpodean la primul meci pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc

Double-double pentru Vlad Corpodean la primul meci pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM VSKC Miercurea Ciuc a pierdut primul meci al sezonului jucat în compania celor dela CSA Steaua București în Cupa României, scor 76-61.

Vlad Corpodean a debutat cu un double-double pentru trupa lui Laszlofy Botond. Fostul internațional român a totalizat 12 puncte, 11 recuperări, 3 pase decsive și 2 mingi pierdute. Corpodean a petrecut 32 de minute pe parchet și a marcat 3/9 de la 2 puncte și 2/4 de la 3 puncte, acumulând astfel un indice al eficienței de 16 unități.

Internațional estonian, Rait Riivo Laane a debutat în baschetul românesc și a fost cel mai eficient pentru Miercurea Ciuc. Conducătorul de joc a înregistrat 13 puncte, 4 pase decisive, 3 intercepții, 2 recuperări și un turnover în 30 de minute, pentru 18 la eficiență.

CSM VSKC Miercurea Ciuc joacă mâine, 9 noiembrie, în compania lui CSM CSU Oradea, gazda Grupei B din prima fază a Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!