Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double pentru Vlad Dogaru în Meciul 3 al seriei cu Dinamo

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.05.2013

Vlad Dogaru

BC Miercurea Ciuc a învins pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 71-57, în Meciul 3 al seriei pentru locurile 15-16 din Liga Naţională de Baschet masculin. Astfel, echipa antrenată de Laszlofy Botond termină această ediţie de campionat pe poziţia a 15-a.

Unul dintre remarcaţii partidei a fost Vlad Dogaru, cel care a terminat jocul în double-double.

Dogaru a petrecut 40 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 2/7 la aruncările de două puncte, 2/3 la trei puncte şi 3/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. El a adăugat 10 pase decisive, 2 intercepţii şi cinci posesii pierdute pentru un indice de 10 la eficienţă.

Acesta este primul double-double din acest sezon pentru baschetbalistul român.

Foto: Zsolt Halmagyi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!