Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Doug Plumb: ”Piteștiul este o echipă foarte experimentată”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.10.2014

Gaz Metan Mediaș se deplasează duminică, 26 octombrie, la Pitești acolo unde va întâlni echipa din localitate într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Doug Plumb, jucătorul oaspeților a vorbit pentru site-ul nostru despre această partidă.

Să jucăm din nou cu Piteștiul este o bună provocare, încă o dată pentru noi. În sfârșit avem pe toată lumea sănătoasă. Ultima dată când am jucat împotriva lor nu am fost în formulă completă. Sunt o echipă experimentată cu niște jucători foarte masivi și fundași talentați. Dacă îi vom putea ține într-un tempo ridicat al jocului, cred că vom avea șanse. Mă aștept să mergem acolo și concurăm cu gândul de a câștiga fiecare posesie, dacă vom face asta, rezultatul va veni de la sine. Dacă nu, atunci va fi un meci foarte dificil pentru noi. Nu ne putem permite să cedăm posesii.

Startul partidei este programat la ora 18.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!