Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Doug Plumb: ”Va fi un meci de o intensitate mare”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.10.2014

Doug Plumb, jucătorul Gazului Metan a vorbit despre partida de sâmbătă pe care echipa sa o joacă în compania celor de la U BT Cluj-Napoca, cu începere de la ora 18.00. Canadianul se așteaptă la o partidă grea și spune că este entuziasmat să revină pe parchet.

Jocul va fi un test bun pentru noi. Ambele echipe au nevoie de o victorie, așa că va fi un meci de o intensitate mare. Din meciurile urmărite, am văzut că U BT Cluj-Napoca este o echipă foarte bună. Eu ai jucători solizi și cu siguranță va fi o provocare bună. În ceea ce privește accidentarea mea, sunt bine și entuziasmat să evoluez și să îmi ajut echipa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!