Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dovis Bickauskis: „Am ratat foarte multe aruncări deschise”

Dovis Bickauskis: „Am ratat foarte multe aruncări deschise”

CSM CSU Oradea a fost învinsă de Legia Varșovia în etapa inaugurală a FIBA Europe Cup, cu scorul de 76 la 66. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Dovis Bickauskis, care a adunat 16 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție.

La finalul meciului cu polonezii, baschetbalistul lituanian a declarat următoarele:

Consider că am făcut un meci modest. Am ratat foarte multe aruncări deschise, nu am marcat puncte ușoare deloc pe tot parcursul acestei partide. Iar atunci când acest lucru se întâmplă ajungi să marchezi foarte puțin și devine extrem de dificil să emiți pretenții la victorie. În ceea ce privește echipa adversă știam că vor juca apărare de tip zonă. Asta s-a și întâmplat pe o bună bucată din acest meci. Însă, trebuie să revin, am avut foarte multe aruncări complet deschise pe care nu le-am fructificat ca echipă”, conform csmoradea.ro.

Pentru vicecampioana României urmează duelul cu FC Porto, o altă formație care a pierdut în prima etapă. Trupa din Portugalia a cedat în deplasare, împotriva lui Szolnok, la o diferență de 17 puncte: 81-64.

Ne așteaptă trei meciuri consecutive în deplasare. Ne vom lupta pentru a câștiga. Ne dorim să câștigăm, la fel cum ne-am dorit și astăzi, dar de această dată nu am reușit să ne îndeplinim acest obiectiv. Meciul următor în FIBA Europe Cup devine cu atât mai important pentru noi”, a adăugat Bickauskis.

Înainte de deplasarea în Porto, CSM Oradea o întâlnește sâmbătă, 16 octombrie, pe BC CSU Sibiu în etapa a patra a Ligii Naționale.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!