Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dovis Bickauskis nu va evolua în meciul cu FC Argeș Basketball

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.03.2022

Dovis Bickauskis nu va evolua în meciul cu FC Argeș Basketball

În etapa cu numărul 23 din Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Oradea evoluează în deplasare, pe terenul lui FC Argeș Basketball. În tur, bihorenii s-au impus cu 63-60.

În această săptămână, vicecampioana României a pierdut duelul tur din sferturile FIBA Europe Cup, cu Bakken Bears. Scorul final a fost 84-82 în defavoarea Oradiei

Dovis Bickauskis a fost cel mai bun jucător al reprezentantei României în competiție. Lituanianul a terminat cu 16 puncte, cu 4 pase decisive, 3 recuperări, în aproximativ 25 de minute de joc.

Din păcate, el a părăsit terenul accidentat în minutul 34. Conform site-ului oficial al lui CSM Oradea, Dovis va rata duelul de la Pitești. United Hoops notează că fundașul a suferit o întindere în zona inghinalilor.

Singurul meci ratat de Bickauskis în LNBM în acest sezon a fost confruntarea cu Steaua București. El înregistrează medii de 10 puncte, 2.7 recuperări, 3.8 pase decisive, 1.6 intercepții.

Meciul dintre FC Argeș și CSM Oradea va avea loc în Sala Sporturilor din Pitești sâmbătă, 12 martie, de la ora 16:00 și va fi transmisă pe FRB TV și pe canalul de YouTube al FRB TV.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    O
    sansa in plus pt Oradea sa castige

    cu 2 ani în urmă (11.03.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Nicio emotie
    Oricum mai avem un lituanian de rezervă !
    In conditiile astea ne-ar fi prins bine o rezerva serioasa la Bickauskis.

    cu 2 ani în urmă (11.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!