Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Labovic despre meciul cu Lokomotiv Kuban: „Nu va fi ușor, cu siguranță”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.01.2015

Dragan Labovic a oferit o declarație pentru site-ul oficial al EuroCup în care a vorbit despre meciul pe care CSU Asesoft Ploiești îl joacă la debutul în faza Last 32 în fața lui Lokomotiv Kuban. Fostul internațional sârb se așteaptă la o partidă extrem de dificilă în fața rușilor. El consideră că o victorie ar fi un adevărat miracol dar mai spune că el și colegii săi sunt pregătiți să-l primească:

„Avantajul nostru cel mai mare înaintea acestui meci este faptul că jucăm la Ploiești și trebuie să încercăm să ne apărăm propriul teren. Nu va fi ușor, cu siguranță, deoarece Lokomotiv Kuban are nume mari și jucători care pot face diferența în fiecare moment. Am încredere în colegii mei, de asemenea și în fanii noștri, și mă aștept la o bătălie grea pe parchet. O victorie în fața lui Lokomotiv Kuban în acest moment al competiției ar fi ca un miracol pentru oricine, dar noi suntem pregătiți pentru a-l obține.”

În cele 10 partide jucate în acest sezon de EuroCup, Dragan Labovic a acumulat medii statistice de 9.7 puncte, 2.9 recuperări şi 1.0 intercepţii în 19.5 minute jucate pe meci. Cel mai bun meci al său a fost la Ploieşti în faţa lui Hapoel Ierusalim când a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări şi 2 intercepţii.

foto: Răzvan Păsărică (fotoreporter Total Baschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!