Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic a ales lotul lărgit pentru disputa cu Albania

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.01.2022

Dragan Petricevic a ales lotul lărgit pentru disputa cu Albania

Conform frbaschet.ro, Dragan Petricevic a ales lotul lărgit pentru partida din precalificările EuroBasket 2025, cu Albania, programat în data de 24 februarie, la Ploiești.

Cei 15 jucători invitați la lot sunt: Tudor Gheorghe (FC Argeș Basketball), Lucas Tohătan (BC CSU Sibiu), Marcu Badiu (CSO Voluntari), Patrick Richard (U-BT Cluj), Luca Vasile (Rapid București), Tudor Fometescu (CSM Oradea), Bogdan Nicolescu (CSM Oradea), Mihai Măciucă (FC Argeș Basketball), Luca Colceag (U-BT Cluj), Rolland Torok (CSO Voluntari), Ștefan Grasu (U-BT Cluj), Rareș Uță (BC CSU Sibiu), Alexandru Olah (SCM Timișoara), Emanuel Cățe (UCAM Murcia) și Dragoș Diculescu (Landstede Hammers).

Diculescu a fost convocat, dar este accidentat și va absenta de la disputa cu Albania. El urmează să fie înlocuit de selecționerul Vulturilor.

Pe lista de eligibilitate transmisă la FIBA se mai află alți șase jucători, care pot intra în lot în caz de urgență. Este vorba despre Kristopher Richard (CSM Oradea), Nandor Kuti (U-BT Cluj), Bogdan Popa (CSM Ploiesti), Mirel Dragoste (BC CSU Sibiu), Edward Petrescu (SCM Timisoara) și Christian Chițu (CSM Baschet Petrolul Ploiesti).

Tricolorii se vor reuni în data de 18 februarie în vederea disputei din precalificările EuroBasket. Meciul cu Albania va avea loc pe 24 februarie, de la ora 18:00, în Sala Olimpia din Ploiești. În primul meci al acestei campanii, Vulturii s-au impus în fața reprezentativei Luxemburgului, cu scorul de 73-70.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!