Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „A fost o victorie meritată şi muncită”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.10.2014

BC Timișoara a trecut în a patra etapă din Liga Națională de Baschet Masculin de BC Mureș Târgu Mureș, cu scorul de 85-71. Partida care s-a jucat în sala „Constantin Jude” din Timișoara a început mai bine pentru oaspeți, care au condus la pauza mare cu două puncte diferență, după ce s-au aflat constant în avantaj în prima jumătate a meciului. Bănățenii au revenit după reluarea meciului și au tranșat ultimele două sferturi, câștigând jocul la 14 puncte diferență.

Antrenorul celor de la BC Timișoara, Dragan Petricevic, a fost mulțumit  de jocul echipei sale, spunând că au meritat pe deplin victoria. Mai mult, acesta accentuează faptul că diferența a fost vizibilă în teren. A fost o victorie meritată şi muncită. La final putea să fie mai mult sau mai puţin. Diferenţa e reală şi incontestabilă, e un lucru care ne-a impulsionat până la final. Echipa care s-a apărat mai bine a avut de câştigat. După procentaje, ei au avut multe reuşite în prima parte, când echipa din Tg. Mureş a fost mai bună decât noi sub panou. În repriza a doua am cerut foarte mult mingea sub panou în ciuda a ceea ce s-a întâmplat. A fost foarte multă energie pe contraatac, pentru că practic acolo s-a făcut diferenţa. Am reuşit să-i învingem chiar la o diferenţă bună, deşi echipa din Tg. Mureş e foarte bine pregătită, de un antrenor foarte bun, şi are jucători foarte bine aleşi. Se întâmplă lucrurile de care vorbesc mereu. S-au întâlnit echipele cu cele mai multe victorii din presezon. Ambele au început sub ceea ce credeau că pot… Meciurile pierdute nu au fost pierdute în mod ruşinos şi nu că nu ne-am luptat, poate nu suficient de mult”, a declarant Dragan Petricevic, potrivit sport9.ro.

Timișorenii vor evolua în etapa viitoare pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, în timp ce BC Mureș va sta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!