Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Această echipă începe să joace în spiritul Timișoarei”

Dragan Petricevic: „Această echipă începe să joace în spiritul Timișoarei”

SCM Timișoara a reușit o victorie dificilă în fața celor de la BCM U Pitești, scor 99-96, în etapa a opta din LNBM, Grupa Valorică A. A fost o partidă extrem de echilibrată în care cele două formații au mers cap la cap până spre fluierul final.

După acest meci, Dragan Petricevic s-a arătat foarte mulțumit de felul în care a arătat formația sa și a făcut referire la primul său mandat ca antrenor în fruntea bănățenilor: 

„Dacă s-a aşteptat cineva ca meciul să se termine la o diferenţă mai mare cu siguranţă nu putea să se gândească la acest lucru. Am jucat fără Pesakovic pe final, iar asta a contat mult în ultimele minute, pentru că mai aveam nevoie de un jucător care să ducă mingea. Importante sunt victoria şi faptul că această echipă are o caracteristică pe care o avea echipa din anii 2006-2011, începe să joace în spiritul Timişoarei. Este o echipă cu caracter, aceşti băieţi merită toată atenţia şi toate felicitările. Luni ne vom întoarce la antrenamente, deoarece avem multe meciuri importante de jucat. Am reuşit o victorie importantă, dar asta nu înseamnă că nu avem mult de muncit şi mai mult decât până acum".

După această victorie, SCM Timișoara a ajuns la un palmares de 3 victorii și 5 înfrângeri. Runda viitoare, bănățenii vor juca în deplasare, împotriva celor de la SCM U Craiova. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!