Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Această întrerupere nu ne pică bine"

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.10.2023

Dragan Petricevic: „Această întrerupere nu ne pică bine"

SCM Timișoara a avut parte de un start fulminant de sezon. Bănățenii au câștigat primele două meciuri de campionat, cu CSM Galați și Laguna București. Leii caută să continue seria de victorii în disputa cu Corona Brașov din etapa a treia.

Gruparea de sub Tâmpa este încă în căutarea primei victorii din noul sezon. Iată ce a declarat Dragan Petricevic în legătură cu acest joc, dar și în legătură cu acomodarea noului venit în lot, Luka Mitrovic:

Venim după două victorii în primele două etape, dar şi după o pauză de peste zece zile. Făcusem patru meciuri bune în startul de sezon, iar această întrerupere nu ne pică bine. Întâlnim o echipă care chiar dacă este o nou-promovată are un lot solid şi a demonstrat-o deja şi în meciurile din Cupa României şi în cele din campionat. Braşovenii posedă un lot total schimbat faţă de sezonul precedent, iar pauza aceasta le-a fost de folos. Le-a dat răgazul de a mai lucra la omogenitate.

El (n.r. Luka Mitrovic) s-a acomodat foarte bine şi neaşteptat de repede. Consider că am făcut un lucru bun că am adus un jucător care a mai evoluat în România. Asta l-a ajutat, campionatul îi este cunoscut, iar acomodarea se poate face mult mai bine.

Disputa dintre SCM Timișoara și Corona Brașov este programată miercuri, 11 octombrie, de la ora 19:00 și poate fi urmărită pe FRB TV.

*foto: Facebook/SCM Timișoara 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!