Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Alpe Adria Cup va fi o competiție mai echilibrată și mai solicitantă”

Dragan Petricevic: „Alpe Adria Cup va fi o competiție mai echilibrată și mai solicitantă”

SCM Timișoara începe miercuri, 18 octombrie, un nou sezon în Alpe Adria Cup, întrecere în care a participat în premieră anul trecut și a reușit să depășească faza grupelor. Bănățenii vor evolua în prima etapă pe teren propriu, în fața lui KK Dubrava.

Înaintea partidei cu croații, Dragan Petricevic a oferit câteva detalii despre adversar pentru site-ul echipei timișorene:

„KK Dubrava este o echipă potentă și tânără, însă deosebit de matură. Are numeroși baschetbaliști cu vârsta cuprinsă între 21 și 24 de ani aflați în vizorul unor formații importante. Unii sunt trimiși acolo ca să prindă minute pe teren, pentru ca apoi să se întoarcă la echipe care evoluează în competiții mai importante. Croații au un lot cu talie foarte bună, cu trei jucători de peste 2,10 metri. Ne așteaptă multă muncă și parcursul din Alpe Adria Cup nu va mai fi la fel de accesibil precum cel din sezonul trecut.”

În plus, tehnicianul a spus ce s-a schimbat în Alpe Adria Cup și cum vede această campanie:

„Alpe Adria Cup va fi o competiție mai echilibrată și mai solicitantă, în primul rând pentru că acum ne aflăm într-o grupă de șase echipe, nu de patru ca în sezonul trecut. Vor fi patru meciuri în plus, dintre care două deplasări nu scurte. Este o provocare pentru noi.”

Petricevic a făcut referire în final la jocul echipei sale:

„În ceea ce privește jocul nostru, le-am cerut băieților să creștem intensitatea și nivelul de agresivitate, în sensul sportiv, și să continuăm să muncim, cum am făcut-o până acum. În afară de deznodământul nefericit din meciul cu Corona Brașov – nici măcar sincopă nu o pot numi – nu aș putea spune că am avut motive de îngrijorare. Și problemele medicale ne-au afectat evoluția din partida cu Brașovul, iar parte din problemele acestea încă o avem.”

Duelul dintre SCM Timișoara și KK Dubrava, din prima etapa a grupei B din Alpe Adria Cup, va avea loc miercuri (18.10) începând cu ora 19.00. Pe lângă canalul de YouTube al competiției și TVR Timișoara va transmite acest meci.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    hai leii
    sper ca timi sa aduca cupa acasa, pe bega

    cu 6 luni în urmă (18.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!