Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Am controlat meciul și sunt mulțumit de această victorie pentru că am avut probleme”

Dragan Petricevic: „Am controlat meciul și sunt mulțumit de această victorie pentru că am avut probleme”

SCM Timișoara a trecut de CSM Focșani cu scorul de 78-70 și a obținut a 5-a victorie în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet. 

Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor, a vorbit pentru pagina oficială de Facebook a clubului despre partida câștigată, dar și despre jucătorii accidentați și meciurile care urmează pentru echipa sa:

„Am controlat meciul și sunt mulțumit de această victorie pentru că am avut probleme. Pe lângă faptul că am evoluat fără doi jucători despre care se știa că vor lipsi, ieri a recidivat accidentarea lui Nikola Gajic. L-am menajat tot meciul, lucru care s-a resimțit la intensitate. Am folosit un număr de jucători foarte mic, la fel ca echipa din Focșani, care este însă obișnuită să joace așa, în timp ce noi nu suntem obișnuiți să jucăm așa. Suntem obișnuiți la un anumit ritm și s-a văzut că am jucat bine în apărare cât timp am avut o rotație suficient de mare, însă acum nu am beneficiat de această rotație, iar echipa din Focșani este una periculoasă și nu este pentru prima dată când revine în joc. S-a întâmplat și la Craiova, unde a dus meciul în prelungiri. Am întâlnit o echipă incomodă din cauza înălțimii mici și cu Sampson care are o anvergură a mâinilor excepțională și poate să schimbe la orice pivot. Este foarte greu să ataci coșul, doar dacă ai o zi excepțională la aruncările de afară. Noi am stat bine la acest capitol doar în prima repriză, când am avut 60 la sută, nu însă și în cea de-a doua. Focșaniul a strâns în apărare cât a putut, iar noi ne-am chinuit fiind și al doilea meci în două zile. Una peste alta, sunt foarte mulțumit de această victorie, obținută fără trei jucători importanți din lotul nostru. Nici un meci nu seamănă cu celălalt, trebuie să fim motivați și să găsim resursele fizice necesare pentru a juca bine. Dinamo și Craiova sunt considerate a fi favorite, dar vom încerca să-l recuperăm pe Gajic până la turneul următor și să odihnim echipa. Stsllworth și Lazar cu siguranță nu vor juca".

SCM Timișoara va juca în turneul de săptămână viitoare contra lui SCM U Craiova și Dinamo București, pe 20 și 21 ianuarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!