Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Am încercat să jucăm aici un baschet bun, cred că în cele mai multe momente am reușit”

Dragan Petricevic: „Am încercat să jucăm aici un baschet bun, cred că în cele mai multe momente am reușit”

SCM Timișoara a suferit un nou eșec în Liga Naționala de Baschet Masculin – ediția 2019/2020. Bănățenii au cedat pe terenul lui U BT Cluj-Napoca cu scorul de 79-70. Dragan Petricevic, antrenorul Timișoarei, a vorbit despre acest:

„Un meci frumos, felicitări echipei gazdă, a fost o victorie obținută într-un mod meritat. Nu știu. Nu am venit la Cluj să comentez ce echipă are U BT. La fel de bine nu comentez despre aribtrii, nu comentez despre jucătorii echipei adverse. Tot ce mă interesează acum este să îmbunătățesc jocul echipei pe care o antrenez.”

Întrebat despre cum arată echipa sa, Dragan a răspuns:

„Incompletă, din mai multe puncte de vedere. În fiecare etapă încercăm să progresăm. În unele reușim, în unele nu reușim. Dacă am fi jucat etapă trecută cum am jucat astăzi, probabil că am fi câștigat meciul de acasă. Ne-am îngreunat singuri situația cu înfrângerea de acasă. Am încercat să jucăm aici un baschet bun, cred că în cele mai multe momente am reușit. Consider că am avut un meci echilibrat până înaintea ultimelor 7 minute, când Franklin a făcut niște faulturi inexplicabile iar apoi s-a accidentat ușor și Pesakovic. Era foarte greu să învigem o echipă bună precum Clujul. Aveam nevoie de o zi bună la aruncări dar și de mai multă luciditate. Una peste alta, sunt mulțumit de jocul echipei mele și cred că suntem una dintre echipele care s-au prezentat bine aici la Cluj.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!