Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Aș dori să evidențiez faptul că meciul acesta am jucat mai bine decât meciul precedent”

Dragan Petricevic: „Aș dori să evidențiez faptul că meciul acesta am jucat mai bine decât meciul precedent”

CSU Sibiu a învins SCM Timișoara cu scorul de 71 la 61, la capătul unei dispute mai echilibrate decât o arată rezultatul final.

Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor, a tras concluziile după o nouă înfrângere a echipei sale, tehnicianul s-a arătat deranjat de înfrângerea din etapa trecută împotriva lui CS Dinamo Știința și consideră că dacă echipa sa ar fi jucat în partida precedentă la același nivel ca în partida cu CSU Sibiu echipa sa ar fi înregistrat prima victorie în TOP 6. 

Aș dori să evidențiez faptul că meciul acesta am jucat mai bine decât meciul precedent. Devine simptomatic, în meciurile cu echipele care valoric sunt peste noi, în afară de Oradea, mereu jucăm destul de strâns. Cred că e mai bine să jucăm așa cu echipele pe care avem mai mari șanse să le învingem. Nu ar fi stricat să jucăm cu Dinamo cum am jucat astăzi 35 de minute. Dar în sport nu există trecut, așa că acest lucru contează mai puțin. Contează faptul că Sibiul, ca în fiecare meci, ne-a dominat la recuperări. S-a văzut diferența la potențialul fizic al sibienilor. Și nu vorbesc de contacte nepermise, ci de jocul pur, curat, fizic. Noi nu suntem o echipă atât de mare și cu greu putem să învinge un adversar mai bine cotat decât noi dacă le permite 20 de recuperări ofensive. Nu avem așa o capacitate ofensivă să putem marca atât de multe coșuri încât să putem anula aceste recuperări. Au fost 19 schimbări de lideri în care echipa sibiană a condus cu 5 minute mai mult decât noi. Mergem înainte, continuăm. Știu că nu este o serie de înfrângeri plăcută, dar indiferent cum se vede, eu consider că singurul meci pe care nu aveam voie să-l pierdem e cel cu Dinamo de etapa trecută. Astăzi a apărut o nouă achiziție a sibienilor, jucătorul Gordon. Fără să arate ceva senzațional, e complet matur.

De asemenea, Petricevic l-a lăudat pe Larry Gordon, jucător care a făcut o partidă solidă în sala Constantin Jude, cu 9 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 14 la eficiență și unul de +17 la categoria +/-.

*foto: Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!