Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Asesoftul este favorită, dar nu aș folosi cuvântul de outsider când vine vorba despre noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.03.2015

BC Timișoara are un meci dificil chiar în fieful campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești într-o partidă din etapa cu numărul 24 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Antrenorul bănățenilor, Dragan Petricevic a prefațat partida pentru site-ul oficial al grupării. Acesta spune că Asesoft este favorită dar nu desconsideră șansele echipei sale la o victorie:

“Meciul prim de la Ploiești este la fel de dificil, accesibil sau inaccesibil ca partida de la Cluj. Îmi păstrez părerea, Asesoftul este favorită, dar nu aș folosi cuvântul de outsider când vine vorba despre noi. Avem șansele noastre, nu aș dori să cresc speranțele foarte mult, dar pur și simplu sunt optimist. Asesoftul de astăzi nu mai este echipa care a jucat în EuroCup. Dar și așa rămâne suficient de valoroasă ca să atace titlu național. Valoarea individuală a jucătorilor ce compun acum formația din Ploiești e mare, dar, la fel de bine, sunt o echipă care poate fi atacată pe terenul lor”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!