Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Cupa a fost mereu o competiție a surprizelor"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.09.2012

În cadrul unui interviu acordat site-ului TotalBaschet la capătul perioadei de pregătire premergătoare startului oficial al sezonului competițional 2012/13, Dragan Petricevic, antrenorul principal al lui CSU Sibiu, a prefațat și participarea echipei sale la turneul de Cupa României de la Mediaș, acolo unde ardelenii se vor confrunta cu Timba Timișoara, Farul Constanța și SCM U Craiova.

"Cupa a fost mereu o competiție a surprizelor, nu doar în România. Sper să nu fie cazul în această prima fază a competiției. Spun asta în condițiile în care eu nu sunt un adept al calculelor hârtiei, chiar dacă potrivit acestora CSU Sibiu este principala favorită a turneului de la Mediaș. Pentru că întâlnim două echipe nou promovate și o echipă clasată sub CSU Sibiu în sezonul trecut. Toate au ambiția de a demonstra că sunt echipe bune și vor încerca să câștige atunci când vor fi pe teren.
Craiova nu mai este echipa de anul trecut. S-a întărit foarte mult, dispune de jucători cu multă experiență în România.
Timba, deși a promovat, a avut parte de rezultate bune în presezon și cu siguranță nu va fi o victimă sigură pentru nicio echipă din România.
În fine, Constanța este o necunoscută totală. Știm doar că dispune de cinci jucători americani și un britanic, dar tocmai pentru că nu știm mai nimic despre această echipă cine poate să spună că nu va fi o surpriză? În plus să nu uităm că au jucători români consacrați în Santana, Șenai, Minea și Stăncuț.
Nu vom avea un turneu ușor."

Turneul se va desfășura între 28 și 30 septembrie, la Sala Sporturilor din Mediaș. Câștigătoarea acestuia se califică în sferturile de finală. Locul al 2-lea ar putea avansa, însă acest lucru depinde de rezultatele obținute de echipele clasate pe locul 2 la celelalte turnee, de la Sibiu și Dobroești.

Interviul cu Dragan Petricevic poate fi lecturat în întregime AICI.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!