Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic, despre faza din finalul timpului regulametar al meciului de la Sibiu: „Nu am avut răbdare să o ducem până la capăt”

Dragan Petricevic, despre faza din finalul timpului regulametar al meciului de la Sibiu: „Nu am avut răbdare să o ducem până la capăt”

SCM Timișoara a fost aproape de o victorie în ultimul meci al anului 2020. Bănățenii au fost învinși ieri, 30 decembrie, de BC CSU Sibiu cu scorul de 92-85. Această partidă a avut nevoie însă de o repriză de prelungiri, după ce timișorenii au ratat victoria la ultima aruncare din timpul regulamentar.

Dragan Petricevic a vorbit pentru pagina oficială a echipei sale despre ultima acțiunea, care putea schimba soarta meciului. Tehnicianul s-a declarat însă mulțumit de replica dată de trupa în turneul pe care consideră că l-au jucat din postura de outisder:

"Felicit echipa din Sibiu pentru victorie, dar în același timp îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Am avut o șansă reală să câștigăm înaintea reprizei de prelungiri, dar am ales o opțiune care nu ne-a adus coșul. Faza a fost bine jucată, dar nu am avut răbdare să o ducem până la capăt. Înțeleg de ce a fost această nerăbdare, a existat o dorință foarte mare de a câștiga meciul. Deciziile se iau într-o fracțiune de secundă, nu este mult timp de gândire, și meciurile din Euroligă se câștigă cu aruncări dificile, așa că nu pot să fiu supărat. Acesta este baschetul, în acest sport nu există scor egal, unii trebuie să câștige, iar alții să piardă. A fost un meci frumos. Noi am fost cotați cu a patra șansă în acest turneu, dar cred că am oferit două replici solide, în care cu o atenție puțin mai mare am fi putut să câștigăm ambele meciuri".

foto: SCM Timișoara (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!