Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic, după înfrângerea cu Rapid: „A existat un blocaj, nu știu din ce motiv”

Dragan Petricevic, după înfrângerea cu Rapid: „A existat un blocaj, nu știu din ce motiv”

SCM Timișoara a pierdut pe teren propriu în fața Rapidului sâmbătă, 1 aprilie, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Bănățenii s-au văzut învinși cu 81 la 91.

Timișoara nu a fost deloc la conducere în acest duel, cel mult înregistrându-se scor egal în primele secunde ale partidei și Rapid a avut la un moment dat un avans de 28 de puncte.

Dragan Petricevic a oferit la final câteva declarații pentru Radio Timișoara, antrenorul bănățenilor spunând că meciul s-a pierdut din primul sfert:

„E un meci pierdut în primul sfert, în primul rând. Atunci am pierdut la 16 puncte diferență și după părerea mea a fost un moment definitoriu. Ceva nu a fost bine pe partea mentală a jucătorilor. Am terminat trei sferturi fără să intrăm în bonus. A existat un blocaj, nu știu din ce motiv. Poate este vorba, una peste alta, și de diferența valorică dintre noi și Rapid. Mereu despic firul în patru, caut motive și explicații, dar poate pur și simplu e problema de valoare. Rapidul și-a construit în acest sezon un lot cu care poate lupta pentru titlu și fizic ne sunt net superiori.”

„Leii din Banat” au un ultim meci acasă în sezonul regulat, pe 7 aprilie contra lui FC Argeș. SCM Timișoara are 5-12 bilanț în Top 10 înaintea acestei confruntări.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    am promis
    ca nu mai comentez nimic pana la finalul contractului dar can vad ce debiteaza nu ma pot abtine
    1.vorbesti de diferenta valorica dintre noi si Rapid,dar nu uita cum te-ai calificat in primele 10--pe ultima secunda--cu Galati--plus bulan la greu in multe alte meciuri
    2.l-am adus eu pe Vujosevic ca sa-l bag 5min.in 4luni de zile----diferenta de valoare
    3.l-am adus eu pe Mekic ca sa-l las sa plece dupa 1luna---oare de ce a plecat?
    4.oare nu mai sunt si alte probleme la echipa???
    5.daca tot nu te-ntreaba nimeni din asa-zisi ziaristi care misuna pe langa echipa,de ce nu iesi tu sa spui daca sunt sau nu alte probleme de exemplu de ordin financiar
    si ca sa inchei,chiar nu vezi o problema in faptul ca aproape la fiecare meci avem un sfert in care dam 5,6 sau 9 puncte

    cu 1 an în urmă (02.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!