Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic, după victoria în fața Constanței: „Era un meci de care m-am temut”

Dragan Petricevic, după victoria în fața Constanței: „Era un meci de care m-am temut”

Etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin a debutat cu duelul dintre SCM Timișoara și CSM Constanța. Meciul a fost extrem de echilibrat și disputat, fiind nevoie de o repriză suplimentară pentru a decide învingătoarea. În cele din urmă, gazdele au gestionat mai bine ultimele cinci minute și s-au impus cu 88 la 83.

Pentru SCM Timișoara, acest succes este al șaselea în actuala ediție din campionat, bănățenii având o singură înfrângere și ocupând prima poziție în conferința B.

„Era un meci de care m-am temut, ca să fiu sincer. Am jucat fără Nikola Gajic. Un jucător nu înseamnă echipa, dar el nu a lipsit în ultimii trei ani la niciun antrenament, darămite la un meci. El leagă foarte mult pe teren. Nu doar punctele sunt importante, ci și modul de a juca. Între timp avem probleme cu Mirkovic. Din ce am auzit, are umărul dislocat. Am înțeles că i l-au pus înapoi, dar nu cred că va mânca în curând cu mâna aceea. De asemenea, au ieșit cu cinci faulturi și alți jucători. Cred că este o victorie foarte importantă și foarte mare. Echipă de caracter. Eu, în general, trăiesc meciurile la o intensitate foarte mare. Dar cred că acum chiar am adrenalina la maximum și cred că vreo două ore o să dorm în birou. Ne-au deposedat foarte ușor și până la pauză au marcat unele coșuri destul de ușor pe relația unu la unu. Au avut și cu 14 recuperări mai mult decât noi. Practic asta a contat foarte mult”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al galben-violeților, conform timisplus.ro.

De asemenea, tehnicianul Timișoarei a vorbit și despre arbitraj, dar și despre publicul bănățean:

„N-am de ce să comentez arbitrajul. În primul rând, a fost un meci greu de arbitrat. Cred că nu a depășit nimic în ceea ce privește un arbitraj normal la un meci cu asemenea contacte. Cred că nici noi, nici echipa Constanței nu am avea ceva de comentat, deși dacă mă uit la tabelă, la noi apar mai multe luminițe roșii. Mulțumesc publicului, a fost chiar la înălțime, într-un număr surprinzător de mare având în vedere că este vorba de cinci zile de vacanță. Orașul e gol, chiar sunt surprins de câtă lume a venit la sală și cum ne-a încurajat.”

În runda a noua, SCM Timișoara va evolua în deplasare, pe terenul lui CSM Galați.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!