Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „E mult prea devreme să facem o tragedie din acest meci”

Dragan Petricevic: „E mult prea devreme să facem o tragedie din acest meci”

SCM Timișoara și-a început prestația în noua stagiune a Ligii Naționale cu un joc împotriva celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Gazdele au fost dominate total în primele 20 de minute, astfel că revenirea din repriza secundă nu a mai avut efect. Elevii lui Florin Nini s-au menținut la conducere și au învins la o diferență de 13 puncte: 84-71.

La conferința de presă organizată după încheierea partidei, Dragan Petricevic a recunoscut că echipa sa a jucat foarte slab, însă spune că există timp pentru revenire. Tehnicianul bănățenilor crede că e nevoie de mult mai multă muncă pentru ca jocul prestat de elevii săi să arate altfel.

Un meci foarte slab din partea noastră. A fost evident. De la începutul meciului a fost evident că nu am putut să ne ridicăm la miza acestei partide jucată acasă. Am luat numai decizii greșite, neinspirate în întreaga prima repriză. După, dacă vrei să alergi la o diferență de douăzeci și ceva de puncte și nu reușești să o diminuezi imediat, plătești și diferența chiar crește. Am reușit, la un moment dat, să găsim o modalitate de joc, dar a fost mult prea târziu. Nu poate să fie repriza a doua înainte de a fi prima repriză. Este foarte, foarte clar că meciul s-a pierdut definitiv înaintea pauzei.

Este un sezon lung, greu. Nimeni nu și-a dorit asemenea deznodământ. Eu sunt ferm convins că noi ne-am pregătit bine pentru începerea acestui sezon dar, evident, trebuie să revenim. E bine că jucăm o dată săptămână și avem suficient timp să ne revenim și să ne pregătim pentru etapa care urmează.

Așa este, două meciuri acasă pot fi și un avantaj și un dezavantaj. Acest campionat, cum am spus și înainte, este unul foarte echilibrat și fiecare meci este deschis oricărui rezultat. De ce să nu credem că putem să învingem și noi în deplasare? Eu zic că e mult prea devreme să facem o tragedie din acest meci, dar, cu siguranță, nu este un sentiment plăcut. Cred că trebuie să muncim mult mai mult pentru a nu mai repeta evoluția din prima repriză de azi.”

În următoarea etapă, SCM Timișoara evoluează tot pe teren propriu și o întâlnește pe SCM U Craiova. Confruntarea va avea loc luni, 21 octombrie, de la ora 18:30.

*foto: Andreea Vlase/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!