Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: Este un meci care se anunță dificil

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.11.2012

dragan petricevic

Antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu vorbește despre meciul de astăzi împotriva celor de la BC Miercurea Ciuc, și este de părere că acesta nu va fi deloc un meci ușor.

”Este un meci care se anunță dificil prin prisma faptului că orice victorie și puncte înseamnă în această ediție de campionat. Credeți-mă că nici nu mă iau după rezultatele de până acum și după clasament, încât să consider această echipă, una mai slabă într-o întâlnire cu noi. Meciul se anunță dificil din punctul meu de vedere, dacă ne gândim că ei sunt mai slabi.Trebuie să ajungem la o stabilitate cu toții în ceea ce privește trăirile la victorii și înfrângeri. M-i se lasă impresia că suntem mai supărați cu mult mai mult din cauza înfrângerilor decât bucuroși decât atunci când învingem. Mi se lasă impresia că victoriile nu știm deloc să le prețuim și înfrângerile nu știm deloc să le analizăm într-un mod corect. Așa mi se lasă mie impresia. Eu cred că echipa este totuși într-un plus în acest început de sezon. Cel mai important lucru este să ne gândim dacă am lucrat bine până acum”

                Petricevic a subliniat și faptul că echipa sa nu este în efectiv complet, de vină fiind accidentările unor jucători importanți.

”La Craiova am avut probleme medicale care persistă. Velickovic și Knutson sunt în continuare indisponibili. Mai avem și accidentarea lui Cristi Ban. Mai sunt câțiva jucători cu epidemie cu gripă... Avem probleme”

Sursa: www.csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    ai de capul meu!
    M-I se pare ca ala care a scris articolul nu si-a luat BAC-ul.

    cu 11 ani în urmă (10.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!