Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „În afară de primele minute, am controlat întreaga partidă”

Dan Oancia

Dan Oancia
12.10.2014

„Leii” au câștigat în derby-ul local contra „urșilor” de la Timba la 12 puncte diferență, tabela din sala „Constantin Jude” arătând la final 82-70 pentru alb-violeți. Astfel, galben-negrii rămân fără victorie în fața concitadinei antrenată de bosniacul Dragan Petricevic.

Spre deosebire de omologul său de pe banca Timbei, Dragan Petricevic crede că cea mai mare parte a jocului a fost la îndemâna echipei sale, controlând-o. Felicitări echipei mele, dar și celei gazdă. E un meci care, în afară de primele minute și de o perioadă în sfertul 3, a fost practic controla de noi. Am avut și problemele noastre, absența lui Popescu nu s-ar fi simțit așa de mult dacă Pesic nu făcea trei faulturi repede. Am fost dați peste cap, s-a descurcat bine și Covaciu, Toth, aportul l-a dat și banca. Mă bucură prima victorie în campionat cu o echipă ambițioasă. M-am și așteptat, într-adevăr presiunea a fost pe umerii noștri, așa e când așteptările sunt mari, ai fost în fruntea baschetului românesc. Și dacă Doamne ferește pierdeam azi cu Timba nu se despica pământul și nu erupea niciun vulcan. Când joci asemenea meciuri cu o echipă favorită clar, este normal presiunea pe acea echipă. Când învingi nu obții prea multe în asemenea jocuri, când pierzi își ia foarte mult. Eram conștienți de aceste aspecte. Am fost puțin neatenți pe final pentru că puteam încheia mai repede și cu greșelile noastre l-am făcut mai interesant, acest aspect a fost bun pentru public”, a declarant conform sport9.ro, Dragan Petricevic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!