Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Înaintea fiecărui meci va trebui să repet că ne așteaptă o partidă dificilă, disputată”

Dragan Petricevic: „Înaintea fiecărui meci va trebui să repet că ne așteaptă o partidă dificilă, disputată”

SCM OHMA Timișoara joacă în deplasare, la Ploiești, în această seară (02.03) în etapa a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Duelul din Prahova o să fie primul dintr-o serie de trei deplasări consecutive pentru alb-violeți.

Înaintea disputei, Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru scmtimișoara.ro, scoțând în evidență faptul că nu există meciuri câștigate dinainte în campionat și e nevoie ca formația pe care o conduce să fie concentrată în totalitate la ce are de făcut:

„Chiar dacă se spune că niciun meci nu seamănă cu altul, iată că declarațiile din acest sezon vor semăna. Înaintea fiecărui meci va trebui să repet că ne așteaptă o partidă dificilă, disputată și la care vom fi nevoiți să ne prezentăm la parametri maximi. Voi repeta aceste cuvinte, pentru că aceasta este realitatea. Știți bine cum se prezintă campionatul: nu există jocuri câștigate dinainte sau meciuri în care să nu fii conectat din toate punctele de vedere. Nici măcar dacă te prezinți la 80% din potențial, nu este suficient ca să-ți confere o anumită siguranță.”

Tehnicianul a vorbit pe scurt și despre adversarul din această seară, CSM Petrolul Ploiești:

„Ploieștiul este o grupare solidă, din toate punctele de vedere, al lotului, financiar și pregătită de un antrenor tânăr, de mare perspectivă. Echipa are rezultate foarte bune și luptă deschis pentru accederea în play-off.”

Confruntarea din Sala „Olimpia” începe la ora 18.00 și poate fi urmărită pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!