Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Începe un alt campionat, playoff-ul”

Dragan Petricevic: „Începe un alt campionat, playoff-ul”

SCM OHMA Timișoara joacă în această seară, 3 mai, pe terenul lui CSO Voluntari în debutul playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea confruntării din fieful deținătoarei Cupei României, Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru scmtimisoara.ro, în care a menționat că echipa sa a avut un sezon regulat foarte reușit, dar de acum începe un alt campionat:

„Am avut un sezon regulat foarte reușit. De marți, va începe un alt campionat, playoff-ul. Noi suntem în această structură de playoff de ani. Ați vazut cât de mult s-au întărit toate echipele și eu spun că locul al șaselea este unul onorabil. Probabil, dacă nu ar fi existat o sincopă – eu zic una, altora le place să spună două-trei – probabil astăzi am fi fost pe locul al cincilea, dar nu pot să nu fiu recunoscător pentru întreg efortul, pentru ceea ce a făcut întreaga secție de baschet. De-a lungul sezonului, sincope au avut și echipele clasate mai sus decât noi.”

În duelurile directe din sezonul 2021-2022, câștig de cauză a avut în ambele rânduri CSO Voluntari, 74-66 și 90-77.

Partida de la Voluntari începe în această seară (03.05) la ora 20.30 și va fi transmisă în direct pe Digisport 3, Prima Sport 4 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!