Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „M-am așteptat să fie un meci dificil”

Dragan Petricevic: „M-am așteptat să fie un meci dificil”

SCM Timișoara a obținut a doua victorie stagională în Alpe Adria Cup, după 85-76 pe teren propriu miercuri seara, 25 octombrie, în fața cehilor de la BK Redstone Olomoucko. Ambele rezultate pozitive ale bănățenilor în această competiție au venit în Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

După încheierea partidei, Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru Radio Timișoara și a spus, printre altele, cât a contat accidentarea lui Nikola Gajic din primele minute ale disputei:

„M-am așteptat să fie un meci dificil. Am văzut destule filmări cu această echipă și modul în care joacă e destul de incomod pentru noi. Joacă small ball și incomodează foarte mult adversarul. Asta mai ales în situația în care nu l-am putut juca mult pe Gajic, care a ieșit accidentat și este un jucător foarte important în angrenajul în ceea ce privește atât atacul, cât și apărarea. Nikola poate juca pe două-trei poziții și aveam nevoie de un asemenea profil, dar cel mai important lucru este că am terminat și acest meci. Acesta este prețul multor meciuri, din păcate. După fiecare meci cineva este indisponibil.”

SCM Timișoara va evolua pe 29 octombrie la Voluntari, în Liga Națională, după care pe 7 noiembrie o așteaptă o nouă apariție în Alpe Adria Cup. Atunci, alb-violeții vor fi din nou gazde, în confruntarea cu BC Geosan Kolin.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!