Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Mă doare înfrângerea, mă doare că am fost vădit nedreptățiți”

Dragan Petricevic: „Mă doare înfrângerea, mă doare că am fost vădit nedreptățiți”

SCM Timișoara a încasat miercuri, 4 ianuarie, a doua înfrângere consecutivă în Liga Națională și a ajuns la un bilanț de 8-4 în conferința B. Formația bănățeană a fost învinsă la o diferență de 25 de puncte de către CSO Voluntari, scor 97-72.

La finalul jocului, Dragan Petricevic s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj, considerând că echipa sa a fost nedreptățită. De asemenea, tehnicianul alb-violeților a declarat că și-ar fi dorit ca publicul să arate mai mult dinamism.

„În ultimele două etape am întâlnit două echipe care sunt cele mai în formă. Se vede asta și prin jocul lor. Echipa Voluntariului a jucat cu foarte multă dezinvoltură sau agresivitate, care e permisă sau nu. O să analizăm și probabil vom înainta și noi un protest, pentru că văd că e la modă. Oricine pierde la Timișoara e la modă să se discute despre arbitraje, despre publicul violent. Eu nu știu unde a văzut lumea public violent în orașul acesta, care are oameni care în tribună nu au nicio reacție. De fiecare dată când cineva pierde aici: Rușine Timișoara! La 25 de puncte poți să spui că nu știe să recunoască înfrângerea. E una când sunt 25 de puncte și una când în momente-cheie se petrec faze una după alta, și atunci, efectiv, echipa își pierde cumpătul, precizia. Și așa jucăm fără un jucător important pentru rotația noastră. De data aceasta, am multe motive să fiu supărat, doar poate cele mai puține pe jucătorii noștri. Eu aș dori să se mai pronunțe și alții. Dar Voluntariul a câștigat pentru că este o echipă care joacă un baschet foarte bun și lor nu le-a păsat ce se arbitrează și ce nu. Oamenii și-au văzut de joc și ne-au învins într-o manieră categorică. De-a lungul unui sezon se pot întâmpla aceste lucruri. Obiectivul nostru nu e periclitat. Mi-aș dori să fie publicul un pic mai dinamic. Cum era odată publicul acesta. Mă doare înfrângerea, mă doare că am fost vădit nedreptățiți. Apoi mă doare că am fost și umiliți pe teren. Nu ne-au umilit întreg meciul, dar au fost momente când dacă noi aruncam de pe vapor în mare, am fi ratat marea. Am avut multe aruncări deschise pe care nu am reușit să le fructificăm. Pe fond de neputință, pe fond de stres, pe fond de supărare și una peste alta, pe fond uman”, a spus Petricevic, conform timisplus.ro.

În următoarea etapă, SCM Timișoara va sta, bănățenii revenind pe teren în runda a 15-a, când se deplasează pe terenul lui CS Dinamo București.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    de la inceputul campionatului
    noi jucam doar cu cele mai in forma echipe.nu conteaza ca e Laguna,Constanta, Oradea....vezi ca incepi sa fii ca Dan Petrescu
    cand nu te aperi castigi doar cu noroc,asa cum am cstigat noi de la inceput,cand te-au scos Gajic si Djokovici
    ca sa ai un public mai dinamic,nu trebuie decat sa-ti faci jucatorii sa dea totul pe teren,pentru ca atunci si doar atunci cei din tribuna vad si te vor sustine cum faceau in vremurile bune,cand nu te batea orice echipa acasa

    cu 1 an în urmă (05.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!