Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Mediaș joacă fără nicio reținere și fără niciun stres”

Marius Petri

Marius Petri
31.10.2014

Etapa cu numărul 5 din Liga Națională de Baschet Masculin programează disputa dintre Gaz Metan Mediaș și BC Timișoara, care va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie în Sala Sporturilor din Mediaș. În cadrul unei conferințe de presă premergătoare întâlnirii cu medieșenii, antrenorul alb-violeților, Dragan Petricevic, a vorbit despre necesitatea unei victorii în deplasarea din Ardeal, conform oradestiri.ro:

“Nu există niciun meci ușor în această ediție de campionat. Vorbesc despre meciurile în deplasare în primul rând. Acasă e altceva, s-ar putea ca unele meciuri să le punem în categoria celor accesibile. Disputa cu Gaz Metan este un meci în care trebuie să învingem dacă vrem să păstrăm legătura cu locurile 1-6, sau 1-5, unde ne situăm în acest moment.”

Potrivit antrenorului bosniac, adversarii sunt avantajați de lipsa presiunii, care le permite să intre pe teren mai relaxați:

“Mediașul e o echipă dificilă. I-am analizat, pot să spun că e o echipă care are atuurile ei, care de altfel a și reușit să demonstreze acest lucru la meciul cu Craiova, când a câștigat foarte lejer. Deocamdată, au avut evoluții diferite acasă și în deplasare. Baschetbaliștii lor joacă fără nicio reținere și niciun stres. Probabil au ca obiectiv evitarea retrogradării, dar după cum joacă, am observat că nu e niciun mare stres în tabăra lor. Cei șase străini, plus Popa și Solopa fac acest lucru bine deoarece fiecare joacă foarte relaxat, nu există teama de a pierde locul în echipă.”

În privința lotului pe care-l are la dispoziție, Petricevic a afirmat că va face deplasarea cu toți jucătorii, potrivit aceleiași surse:

“Am menajat câțiva jucători zilele acestea, dar vom pleca cu siguranță cu efectivul complet. Pesic nu este refăcut complet, nu știm în ce măsură și dacă îl vom utiliza la meciul de sâmbătă, dar cu siguranță situația lui e mai bună ca săptămâna trecută.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!