Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic, mesaj pentru Cătălin Burlacu înaintea meciului din Capitală: „Tata e pe drum”

Dragan Petricevic, mesaj pentru Cătălin Burlacu înaintea meciului din Capitală: „Tata e pe drum”

Luni, 28 octombrie, etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin se încheie cu disputa dintre CSA Steaua București și SCM Timișoara. Aceasta partidă va reprezenta prima întâlnire dintre Dragan Petricevic și Cătălin Burlacu, după ce cel din urmă a devenit antrenor principal.

Cătălin Burlacu a fost unul dintre cei mai importanți jucători români în ultimele două decenii. Acesta a câștigat două titluri cu West Petrom Arad și a făcut parte din echipa lui CSU Asesoft Ploiești care a dominat Liga Națională timp de peste zece ani.

Un mare aport asupra carierei lui Burlacu l-a avut Dragan Petricevic, cel care l-a avut în lot la trei echipe: CS Politehnica Iași, West Petrom Arad și CSU Asesoft Ploiești. Prin urmare, relația dintre cei doi este una foarte solidă.

Cu ocazia duelului din Capitală, Petricevic a postat o fotografie pe Facebook cu un mesaj dedicat lui Cătălin Burlacu.

Cătălin Burlacu, „Tata” e pe drum! Să ne „batem” un pic. Te pup, „copilul” meu de suflet.”

Răspunsul antrenorului de pe banca Stelei nu s-a lăsat mult așteptat.

Tata, copilul a făcut temele, a mâncat micul dejun, merge sârguincios la antrenament de la 10:00 și mâine să câștige cel mai bun.”, a scris Burlacu în secțiunea de comentarii

În cele din urmă, tot Dragan Petricevic a avut ultimul cuvânt.

Cătălin Burlacu, pupă pe ai tăi! Ne „batem” noi, antrenorii, între noi, ne „mâncăm” zilele și nopțile cu meciurile, dar niciodată să nu uităm să ne respectăm. Mâine e „care pe care” iar după meci ne îmbrățișam și mergem mai departe spre meciul următor!”

Disputa dintre CSA Steaua București și SCM Timișoara are loc luni, 28 octombrie, de la ora 18:00, și va fi transmisă, în direct, pe Digisport.

*foto: colaj - Facebook (Dragan Petricevic)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!