Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Ne mai lipsește un singur jucător"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.08.2012

În cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al CSU Sibiu, noul antrenor al echipei, Dragan Petricevic a vorbit despre lotul de jucători și a subliniat faptul că echipa va fi completată cu un jucător pe poziția 4.

"Echipa e conturată mai mult de 90 la sută. Ne mai lipsește un singur jucător, pe un post. Pe postul patru cum spunem noi antrenori. Dar este în curs de rezolvare deci în următoarele câteva zile vom rezolva și această problemă. Cât de mulțumiți suntem noi sau nu... Important este ca rezultatele să fie cele care să ne mulțumească. În primul rând pe publicul sibian care este unul pretențios și apoi pe Consiliul de Administrație al clubului și staful tehnic. Aici nu este o explicație bună, dacă suntem mulțumiți sau nu. Facem totul ce putem ca să obținem rezultatele pe care n-i le dorim cu toți. Jucătorii arată destul de odihniți și proaspeți în acest moment. Este foarte bine."

Tehnicianul ex-iugoslav a menționat și programul echipei în presezon. Acesta este următorul:

- 1-12 august - pregătire la Sibiu
- 12-23 august - cantonament la Miercurea Ciuc
- 25-29 august - pregătire la Sibiu
- 30 august - 1 septembrie - participare la Cupa Mureș, alături de BC Mureș, CSM București și CSM Oradea
- 6-8 septembrie - turneul memorial Elemer Tordai, alături de CSM București, BCM U Pitești și o echipă din străinătate
- 9-19 septembrie - cantonament în Austria, cu cinci meciuri de verificare împotriva unor cluburi din Austria și Ungaria
- 22 septembrie - meci amical cu BC Mureș (cu porțile închise).

Site-ul csusibiu.ro a semnalat faptul că la reunirea de miercuri (01.08), toți jucătorii transferați și anunțați au fost prezenți.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!