Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Noi nu ne aflăm în grupul echipelor cu o putere extraordinar de mare”

Dragan Petricevic: „Noi nu ne aflăm în grupul echipelor cu o putere extraordinar de mare”

Luni, 21 octombrie, runda secundă a grupei valorice A se încheie cu duelul dintre SCM Timișoara și SCM U Craiova. În prima etapă, formația gazdă a pierdut în fața lui BCM U Pitești, în timp ce trupa antrenată de Aleksandar Todorov a învins-o pe BC CSU Sibiu.

SCM Timișoara a început noul campionat cu două jocuri pe teren propriu, însă Dragan Petricevic spune că acest lucru nu îi avantajează. Tehnicianul cu cetățenie română este conștient de importanța fiecărei partide, numindu-le chiar „finale”, și susținte că toate adversarele au bugetul mai mare.

Este un meci foarte dificil. Faptul că întâlnim acasă în primele două etape echipele din Piteşti şi Craiova nu ne face favoriţi. Dimpotrivă! Pot spune că este o greutate în plus pe care suntem nevoiţi să o purtăm pe umeri. Fiecare partidă este deschisă oricărui rezultat. Noi nu ne aflăm în grupul echipelor cu o putere extraordinar de mare astfel încât să putem tranşa uşor meciurile şi în deplasare, şi pe teren propriu. Putem să ne aşteptăm la orice, dar pot să garantez că muncim la fel de bine cum am făcut-o când am disputat şase finale cu echipa Timişoarei şi am contribuit la aducerea celor două cupe. Pot să mai garantez că există o dorinţă mare de victorie, că atmosfera este bună în vestiar şi că nu lipseşte nimeni de la antrenamente. Dacă în prima etapă am dat de o echipă foarte experimentată, cu un buget de două ori mai mare decât al nostru, de această dată vom da piept cu o formaţie şi mai experimentată. Dar asta nu înseamnă că nu vom lupta şi că nu avem şansele noastre la victorie. Avem de disputat 14 finale, nu este o ligă alcătuită de 10-12 echipe în care poţi să ai şi un mic moment de respiro într-o etapă întâlnind un adversar mai accesibil. Fiecare adversar are un buget mai mare decât al nostru, toate echipele au în lot străini mulţi şi scumpi care fac diferenţa pe teren”, conform scmtimisoara.ro

Disputa dintre SCM Timișoara și SCM U Craiova are loc luni, 21 octombrie, de la ora 18:30, și este transmisă, în direct, pe Digisport 3.

*foto: Facebook – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!